Φάρμα: Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Μετά τη συγκίνησή του για την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Η αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη από τη Φάρμα έφερε μεγάλη στενοχώρια στον Γρηγόρη Αναστασιάδη ο οποίος είχε έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια και μάλιστα είχαν αναπτύξει μία τρυφερή σχέση.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μένα μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής. Σίγουρα η διάθεσή μου δεν είναι στα καλύτερά της. Γυρίζουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η Αγγελική για μένα σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με την Αγγελική και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της. Ίσως τις επόμενες μέρες θα το γυρίσω αυτό. Θα δούμε πως θα συνεχίσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Αμέσως μετά από αυτό το σκηνικό, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη ανάρτηση

"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του αδερφού της Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς έχασαν τον πατέρα τους. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε χθες 1/12 ο Διευθυντής ΜΕΘ του «Τζανείου» Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές- από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο τον αγαπημένο του πατέρα.

«Έφυγες Μπαμπά πριν λίγες ώρες... Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι του εαυτού μου το στήριγμα μου το παλικάρι μου. Μοιάζουμε τόσο πολύ...Όλοι λένε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο κόσμο είχες βοηθήσει.

Μεγάλωσες εμένα και την αδερφή μου με τις καλύτερες αρχές με κόπο και στερήσεις για να έχουμε τα πάντα και ήσουν σωστός οικογενειάρχης 47 χρόνια δίπλα στη μητέρα μου και 39 δίπλα σε εμένα. Δεν μου χαλούσες ποτέ χατίρι και ακόμα και η γκρίνια σου έδινε ζωντάνια στο σπίτι και έδινε νόημα στη ζωή μας!!!

Νοιαζόσουν και ρωτούσες για όλο τον κόσμο και ήθελες να είμαστε καλά και να τα έχουμε όλα...!Να ξέρεις ότι τώρα σε αγαπάω ακόμα πιο πολύ και θα κάνω όσα ήθελες να κάνουμε για σένα και για εμάς ..και ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος και κάπου ψηλά μας βλέπεις μας βοηθάς και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά κάποια στιγμή!

Δε θα αφήσω κανέναν με ψέματα να σπιλώσει το όνομα σου και να προσβάλλει τη μνήμη σου!!! ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...».