Διονύσης Σαρακίνης για την συμμετοχή του στο MasterChef: «Δεν βγήκα κερδισμένος από αυτό»

«Αν ήξερα το ριάλιτι δεν θα πήγαινα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διονύσης Σαρακίνης για την συμμετοχή του στο MasterChef: «Δεν βγήκα κερδισμένος από αυτό»

Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν ένας από τους παίκτες που κατάφερε να ξεχωρίσει στο περσινό MasterChef τόσο για τις μαγειρικές του δεξιότητες όσο και για τον έντονο χαρακτήρα του καθώς μέσα στο παιχνίδι μπορεί να μην κέρδισε ωστόσο κατάφερε να κερδίσει στην αγάπη μιας και έκανε σχέση με τη συμπαίκτριά του Ανούς Χεριμιάν.

Οι δηλώσεις του Διονύση Σαρακίνη

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Μπορεί ακόμα να ισχύει η άποψή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και ήξερα ο ριάλιτι, δεν θα πήγαινα. Είναι η γνώμη μου. Αυτό που βίωσα, που είδα, δεν μου αρέσει.

Δεν βγήκα κερδισμένος σε κάτι, ακολούθησα τον δρόμο που ήμουν. Είναι εύκολο να κάνεις έναν δεσμό μέσα στο παιχνίδι, είναι εύκολο και να τον χάσεις. Σε εμάς κράτησε. Για το αποτέλεσμα στον τελικό ξέρουν οι κριτές, εκείνοι δοκίμασαν».

Ρομαντική απόδραση στην Ελαφόνησο για Ανούς και Διονύση

Μπορεί ο Διονύσης να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef, ωστόσο κέρδισε την καρδιά της Ανούς μέσα στο παιχνίδι. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και μάλιστα, πέρασαν μαζί το διήμερο στην Ελαφόνησο.

«Δεν ξέρετε τι… τραβάει μέσα στο σπίτι. Τη βαράω, την κακομεταχειρίζομαι! Κάτι τέτοια έχω ακούσει, είναι αστείο! Πήρα αφορμή από το χωρισμό και λέω γιατί να το κάνετε αυτό; Άκουσα πάρα πολλά, μέχρι και μια φορά που φορούσε ένα φουλάρι γιατί είχε πάθει ψύξη, άκουσα ότι ο Διονύσης την κακομεταχειρίζεται, την έχει βαρέσει. Έχουν γίνει αυτά τα σχόλια από άσχετα άτομα, είναι απαράδεκτο! Και δυστυχώς το έμαθα μέσα στον διαγωνισμό», είπε ο Διονύσης Σαρακίνης στη συνέντευξή του.

«Δεν έχω σηκώσει ποτέ μου χέρι σε γυναίκα, το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και λέω “μέχρι εκεί; Γιατί σου κάνουν πόλεμο;”. Γιατί να πουν ότι κάνεις αυτό το πράγμα;», συνέχισε.

Ανούς Διονύσης σχέση