Ήταν να μην γίνει η αρχή - Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Φουλ in love

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήταν να μην γίνει η αρχή - Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ήταν να μην γίνει η αρχή, αφού η Δέσποινα Βανδή μετά τις αναρτήσεις από τις πρόβες της παράστασης του Βασίλης Μπισμπίκη, έκανε και άλλες πριν λίγες ώρες. Πλέον, αφού δεν κρύβουν τον έρωτα τους είναι πιο ελεύθερη τόσο στις κοινές αναρτήσεις αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις.

Μπορεί τα δημοσιεύματα να λένε πως παντρεύονται, με τον ηθοποιό έξαλλος να το διαψεύδει, ωστόσο, τίποτα δεν τους πτοεί και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτα τους.

Η νέα ανάρτηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την παράσταση του ανακοινώνοντας την επόμενη προβολή που είναι στις 15/1.

Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τι συνέβη μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη όσο εκείνη βρισκόταν καραντίνα

Η Δέσποινα στηρίζει τον σύντροφό της σε κάθε του δραστηριότητα, το ίδιο όμως και εκείνος δεν την αφήνει στιγμή, λέγεται μάλιστα ότι το διάστημα της καραντίνας της ήταν εκείνος που την φρόντιζε και την περιποιόταν τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. “Δεν χωρίζουν στιγμή” λένε άτομα από το οικείο περιβάλλον τους τονίζοντας μάλιστα το πόσο πολύ έχουν δεθεί και ότι η μεταξύ τους σχέση μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να οδηγήσει σε κάτι πιο επίσημο.

Ελεύθεροι και με την βούλα πλέον από τους προηγούμενους γάμους τους αφού πήραν διαζύγιο από τους πρώην συντρόφους τους, η Δέσποινα και ο Βασίλης έχουν την δυνατότητα να ορίσουν την ζωή τους όπως θέλουν, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και κοιτάζοντας το μέλλον με μια αισιόδοξη ματιά. Οι πρώτες φήμες που ακούστηκαν ευρέως από διάφορες πηγές για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε από το κοντινό τους περιβάλλον αλλά ούτε και από τους ίδιους που κρατάνε σιγήν ιχθύος για τις πιθανότητες και τις μελλοντικές τους αποφάσεις.

Εξάλλου είναι σε μια φάση που θέλουν να χαρούν και με το παραπάνω αυτό που τους συμβαίνει χωρίς δεσμεύσεις. “Συνηθίζουν να μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη όποτε μπορούν, σίγουρα ο γάμος δεν είναι κάτι που τους αφορά για την ώρα ούτε και τους απασχολεί, περνάνε μεγάλο χρόνο μαζί, ιδιαίτερα τώρα που εκείνη είναι μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις” λένε όσοι συναναστρέφονται με το ζευγάρι αφήνοντας όμως και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο ότι πιθανόν όπως ακριβώς μας ξάφνιασαν με την αποκάλυψη και παραδοχή της σχέσης τους πιθανόν και να μας ξαφνιάσουν με την απόφασή τους να παντρευτούν. Λέτε;