Κώστας Καραφώτης: Μιλά για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: Μιλά για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τη συνέχιση των εμφανίσεων του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς καθώς έχει φέρει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραφώτη

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν επέλεξε να κάνει την μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο.

Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων.

Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και εγώ ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι.

Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν».

Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Καραφώτη - Πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/12) ο Κώστας Καραφώτης, λίγο την πρεμιέρα του στο Παλλάς με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και στο πτυχίο της ιατρικής.

«Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch. Μου αρέσει όλη η προετοιμασία που γίνεται από τους άλλους αλλά έχω λίγο θέμα με τον στολισμό στο σπίτι.

Όσο είμαι καλά με έναν άνθρωπο και έχω ισορροπία στη ζωή μου, για μένα είναι το επόμενο βήμα. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο δεν απαιτεί γάμο. Παίζω μουσική από μικρός αλλά τη φωνή μου για πρώτη φορά την άκουσα στα 18 μου όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι και την ηχογράφησα.

Η Ιατρική μπήκε στο ντουλάπι όταν είδα ότι είχα τόση στήριξη από τους δικούς μου για το τραγούδι. Πήρα το πτυχίο γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν.

Το 2022 θα ήθελα να φέρει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων να φύγει ο Covid και εγώ να περνάω ωραία με μια σύντροφο», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.