Χριστίνα Αλεξανιάν: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα...»

«Μηδένισα το κοντέρ και νιώθω ευγνώμων για την ζωή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Αλεξανιάν: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα...»

Συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις της Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Είχατε περάσει πρόσφατα κι ένα πρόβλημα υγείας, έτσι δεν είναι;

Ναι και το ξεπέρασα. Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα τυχαία πολύ νωρίς και θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και τον θωρακοχειρουργό μου. Μηδένισα το κοντέρ και νιώθω ευγνώμων για την ζωή.

Φοβηθήκατε τότε;

Θα φανεί περίεργο, αλλά ήμουν πολύ ψύχραιμη. Στις δύσκολες καταστάσεις, με έναν τρόπο κινούνται μηχανισμοί που δεν φανταζόμαστε ότι τους έχουμε. Αυτό που προέχει είναι να είσαι ψύχραιμος για να αντιμετωπίσεις τα κατ’ ουσίαν δύσκολα γεγονότα. Αυτή είναι μια φιλοσοφία που έχω, ότι στα πολύ δύσκολα οφείλεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Γι’ αυτό πρέπει να ζεις μια ζωή συναισθηματικά ισορροπημένη, για να έχεις αποθέματα δυνάμεων για να αντιμετωπίσεις τα ουσιώδη.

Οι δηλώσεις της Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Η συνεργασία μου με τον Φιλιππίδη ήταν εκπληκτική, με ευγένεια»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν το απόγευμα της Τρίτης (12/10). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο κατήγγειλε δημόσια πριν μερικές ώρες και η Σίσσυ Καλλίνη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έχει σκηνοθετήσει και στο θέατρο, μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη -γιατί την έπιασαν την Ελισάβετ να την σκοτώσουν που είπε ότι συνεργάστηκε καλά. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για μένα και για την Ελισάβετ. Όταν έπεσαν όλοι να την φάνε έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας της. Η συνεργασία μου ήταν εκπληκτική, με ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό… Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Γιατί εγώ επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, η δική μου προσωπική εμπειρία και συνεργασία -γιατί αυτό μπορώ να καταθέσω με εντιμότητα- ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Εγώ, πάντως, αν είχε γίνει κάτι που να παρίσταμαι μπροστά, θα είχα πάρει θέση».