Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μάριος Ιορδάνου: «Θα έτρωγαν ξύλο αν τολμούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από μια λεκτική παρενόχληση»

«Στον χώρο εγώ γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα! Αυτά τα σκέτα τέρατα τα έβαλα στη θέση τους»

Μάριος Ιορδάνου: «Θα έτρωγαν ξύλο αν τολμούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από μια λεκτική παρενόχληση»
News 12.01.2022 22:42
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Μάριος Ιορδάνου. Ο ίδιος λίγο μετά την απάντησή του για τις αρνητικές κριτικές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί αλλά και στο MeToo.

Οι δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

-Έχεις δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Γιατί δεν προχώρησες σε καταγγελία;

Θέλω να σου πω ότι σέβομαι όλους όσους προχώρησαν σε καταγγελίες, εγώ όμως το έζησα διαφορετικά, ήμουν από μικρός άγριο νιάτο και τσαμπουκάς. Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του. Καταλαβαίνω τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν γιατί είναι γυναίκες και είχαν κάθε δίκιο που βγήκαν και του κατήγγειλαν. Εγώ είμαι ένας άντρας δύο μέτρα και τότε ήμουν εκατό κιλά, πώς θα τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που έκαναν; Από μια λεκτική παρενόχληση. Θα έτρωγαν ξύλο…

-Το τόλμησαν όμως…

Το τόλμησαν γιατί ήμουν πιτσιρικάς και ήθελαν να ασκήσουν εξουσία. Θα σου πω πως η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, αλλά τον αποκαλύπτει. Στον χώρο αυτόν εγώ γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα. Αυτά λοιπόν τα σκέτα τέρατα τα έβαλα στη θέση τους. Και σε αυτούς που λένε γιατί οι καταγγελίες έγιναν τώρα και όχι τότε, έχω να τους πω όπως εσείς επιλέξατε τότε να παρενοχλήσετε και να κάνετε απόπειρες βιασμού, έτσι οι κοπέλες επιλέγουν τώρα να σας καταγγείλουν, τώρα να σας ξεμπροστιάσουν, τώρα να σας ξεφτιλίσουν και να σας φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

«Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, όταν έπαθε αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου συνέχισε: «Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βγήκε στο Πρωινό και ξέσπασε: «Επιστρέφω το δηλητήριο» - Άλαλοι Λιάγκας και Σκορδά

Μάριος Ιορδάνου: «Άδειασε» τη Μάρα Μεϊμαρίδη - «Καμία καλλιέργεια...»

Share