Μάρω Κοντού: «Είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου»

«Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάρω Κοντού: «Είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε στείλει λουλούδια στον εαυτό της για να ζηλέψει ο άντρας της.

Οι δηλώσεις της Μάρως Κοντού

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας έλεγα καημένε πόσο κουτός είσαι, αν ήταν γυναίκα έλεγα σε λυπάμαι.

Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν ρομαντική πολύ και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή από μία άλλη Μάρω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός (δείτε εδώ τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της).

Ενοχλημένη η Μάρω Κοντού - «Έγραψαν για μένα ότι παίρνω...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/10) η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Γη της Ελιας καθώς και για ένα δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει για εκείνη το οποίο την έκανε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως κάποια sites έγραψαν ότι βγάζει αρκετά χρήματα και παίρνει βουλευτική σύνταξη.

«Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Έγραψαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 το μήνα, είναι 3.000 το χρόνο. Και η βουλευτική σύνταξη είναι 700 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, έγινα έξαλλη. Με έβριζαν και με κατηγορούσαν. Σήμερα είμαι θυμωμένη.

Έγραψα στον καθένα που έγραψε τα κακά λόγια ‘κάνετε λάθος, είστε ανόητοι’. Νομίζανε ότι βγάζω πολλά λεφτά και ο τρόπος μου με μαλώνανε και με χαρακτηρίσανε με έκανε τούρκο. είμαι 60 χρόνια κλεισμένα στο θέατρο. Και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.