Survivor: H πρώην σύζυγος του Βαλάντη "σπάει" την σιωπή της - «Ο Βαλάντης θα φύγει όταν...»

«Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor: H πρώην σύζυγος του Βαλάντη

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Γκρέκου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το νέο της τραγούδι ενώ από την άλλη μίλησε και για την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor 5, μιας και πριν από λίγες ημέρες "κατακεραύνωσε" την συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γκρέκου

«Το καινούργιο μου τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη. Είχα πολύ καιρό να βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν μια συνειδητή απόφαση αποχής από τη δουλειά, λόγω του παιδιού και της κατάστασης στο σπίτι.

Τώρα που ο γιος μου έχει φύγει και σπουδάζει, έχω και εγώ το χρόνο να ασχοληθώ με τη δουλειά. O γιος μου ο Χάρης τώρα σπουδάζει πιλότος και μου λείπει πολύ.

Από μικρό παιδάκι είμαι αυστηρή και απόλυτη. Μου έκλεισαν πολλές πόρτες επειδή δεν συμβιβαζόμουν. Ήταν δύσκολο που μεγάλωνα ένα παιδί μόνη μου. Πολλές φορές αναγκάστηκα να δουλεύω επαρχία.

Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά είναι οξύθυμος, ίσως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ευαίσθητος, πολύ ηθικός και καταλαβαίνω γιατί αντιδρά με αυτό τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς και δεν του αρέσει ό,τι κάνει η Μυριέλλα.

Λογικά η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι καλή. Δε συμφωνώ που θυμώνει μέσα στο παιχνίδι ο Βαλάντης. Δεν έχω καταλάβει ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα. Είναι πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες, τις αγαπά. Ο Βαλάντης θα φύγει όταν το θελήσει ο κόσμος και ο ίδιος. Διαφέρει πολύ από τον Τριαντάφυλλο

Με τον Βαλάντη μεταξύ μας είχαμε κόντρες, αλλά σε λογικά πλαίσιο. Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση. Σε ακραίες καταστάσεις, όπως να μας ακούει η πολυκατοικία, όχι δεν είχαμε φτάσει».

Μπαίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ η πρώην σύντροφος του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) η Έλενα Γκρέκου, η πρώην σύντροφος του Βαλάντη. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε αν θα πήγαινε στο Survivor.

Η Έλενα Γκρέκου λοιπόν τόνισε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση αλλά δεν θα πήγαινε γιατί δεν πιστεύει ότι θα τα κατάφερνε, ωστόσο θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Βαλάντη, ο οποίος έχει προκαλέσει χαμό μετά την λεκτική επίθεση που έκανε στην Μυριέλλα.

«Έχουμε συνυπάρξει όχι μόνο ως ζευγάρι. Έχουμε και γερές κόντρες. Νομίζω ότι είναι αυθόρμητος αν και του είπα ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική» είπε χαρακτηριστικά.