Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σοκάρει η συνεργάτιδά του - Η αποκάλυψή της για την οικογενειακή συνάντηση λίγο πριν "φύγει"

«Έχω ανατριχιάσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σοκάρει η συνεργάτιδά του - Η αποκάλυψή της για την οικογενειακή συνάντηση λίγο πριν

Το πρωί της Παρασκευής 14/01 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε στενή συνεργάτιδα του Τζώρτζη Μονογυιού, Άννα Στυλιανοπούλου με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/01 στην Βούλα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η ίδια ήταν άκρως συγκλονισμένη ενώ τόνισε το πόσο καλός επιχειρηματίας ήταν ενώ αποκάλυψε πως λίγες ημέρες πριν είχαν συναντηθεί οικογενειακώς κι έδειχνε ευτυχισμένος με τη γυναίκα και το μωρό του. Μάλιστα, πριν από λίγο ανακοινώθηκε το που πρόκειται να γίνει η κηδεία του άτυχου 45χρονου.

Οι δηλώσεις της Άννας Στυλιανοπούλου για τον Τζώρτζη Μονογυιό

Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σε τραγική κατάσταση η αδερφή του - Έμαθε ότι πέθανε από τους...

Το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε από το αμάξι τον γνωστό επιχειρηματία.

Από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο.

Τροχαίο Μονογυιού

Έτσι, η ίδια έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου εκεί την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Μάλιστα, η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.