Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Το σοκαριστικό βίντεο με το άψυχο κορμί του 45χρονου στον δρόμο

Προσοχή σκληρές εικόνες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Το σοκαριστικό βίντεο με το άψυχο κορμί του 45χρονου στον δρόμο

Την ανάσα κόβουν τα πλάνα που βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/01 με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό καθώς έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι φίλοι του οι οποίοι βρισκόντουσαν ακριβώς από πίσω προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν κάτι το οποίο κατάφεραν αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του 45χρονου είχε κοπεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η εκπομπή «Πρωινό» έδειξε την σοκαριστική στιγμή όπου βρίσκεται στην άσφαλτο μετά από το τροχαίο. Μάλιστα, πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πότε πρόκειται να γίνει η κηδεία του.

Το σοκαριστικό βίντεο με το άψυχο κορμί του Μονογυιού

Σε τραγική κατάσταση η αδερφή του - Έμαθε ότι πέθανε από τους...

Το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε από το αμάξι τον γνωστό επιχειρηματία.

Από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο.

Τροχαίο Μονογυιού

Έτσι, η ίδια έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου εκεί την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Μάλιστα, η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.