Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη της μητέρας του - Τι αποκάλυψε για τις επιλογές που έκανε ο γιος της;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη της μητέρας του - Τι αποκάλυψε για τις επιλογές που έκανε ο γιος της;

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού καθώς, ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε την ζωή του ακαριαία μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε στην Βούλα το βράδυ της Πέμπτης 13/01.

Μάλιστα, στην θέση του συνοδηγού βρισκόταν η σύζυγός του της το χειρουργείο μετά από απόφαση των γιατρών πήρε αναβολή, δείτε εδώ τον λόγο.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού

Από την άλλη, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η αδερφή του άτυχου 45χρονου έχει αναλάβει όλο το βαρύ φορτίο των διαδικαστικών ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί και το βαρύ πένθος της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η μητέρα του Μονογυιού ήταν πάντοτε κάθετα αντίθετη στις επιλογές του γιου της σχετικά με τις αγορές γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων.

Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Το σοκαριστικό βίντεο με το άψυχο κορμί του 45χρονου στον δρόμο

Την ανάσα κόβουν τα πλάνα που βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/01 με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό καθώς έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι φίλοι του οι οποίοι βρισκόντουσαν ακριβώς από πίσω προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν κάτι το οποίο κατάφεραν αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του 45χρονου είχε κοπεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η εκπομπή «Πρωινό» έδειξε την σοκαριστική στιγμή όπου βρίσκεται στην άσφαλτο μετά από το τροχαίο. Μάλιστα, πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πότε πρόκειται να γίνει η κηδεία του.