Καλύτερα δεν γίνεται: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε η Ναταλία Γερμανού με τον κορωνοϊό, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, η ίδια επέλεξε να ενημερώσει τους followers της πως στην εκπομπή θα ει για καλεσμένους αγαπημένους ηθοποιούς.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για το «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Το Σάββατο, το @kalyteradeginetai επιστρέφει δριμύτερο και… καλύτερο. Ο Γιάννης Μπέζος ο @pygmalion_dadakarides και ο Σωτήρης Τσαφούλιας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στο πλατώ και μιλούν για τη θεατρική τους συνεργασία και για πολλά άλλα ! Σάββατο στις 13.50 στον @alphatv #kalyteradenginetai».

Από την Γερμανού στην Μαλέσκου - Η αντίδραση της Ναταλίας στην νέα προσθήκη του «Love it»

Όπως ήταν αναμενόμενο το Survivor 5 έχει καταιγιστικές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο με αποτέλεσμα να αλλάξει επίσης τις ισορροπίες και στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ καθώς αφιερώνει αρκετό χρόνο προβάλλοντας πολλά θέματα αλλά και spoilers.

Έτσι, στην εκπομπή ενσωματώθηκε και επίσημα ένας παίκτης παλαιότερου κύκλου. Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο ο οποίος αρκετές φορές έχει βρεθεί στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις. Από την άλλη, ο ίδιος υπήρξε και μέλος της τηλεοπτικής παρέας της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται".

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός όταν είδε τον πρώην συνεργάτη της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Twitter όπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η προσθήκη του Χάρη Γιακουμάτου στην παρέα εξαιρετική! Γλυκός, to the point, ευγενής #loveit».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στα social media

Η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της