Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Δαλάκας στον Φιντιρίκο - «Αμέσως βγάζετε τόσο μίσος, θα μπορούσατε να...»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Δαλάκας στον Φιντιρίκο - «Αμέσως βγάζετε τόσο μίσος, θα μπορούσατε να...»

Το απόγευμα του Σαββάτου 15/01 ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφάσισε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δει την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία φαίνεται να τα έχει βρει και πάλι καθώς οι δυο τους γιορτάσανε μαζί στο εξωτερικό την περίοδο των εορτών.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκας

Έτσι, η ίδια θέλησε να κοινοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει έναν καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος.

Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσουν ή σας καταδικάσουν».

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα

Οριστική η επανασύνδεση για Δαλάκα και Φιντιρίκο - Το ρομαντικό ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι

Και πάλι αχώριστοι είναι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων και επέστρεψαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα έχασε τον αγαπημένο της παππού. Ο Δημήτρης τη στήριξε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα τη συνόδευσε στην κηδεία του στην Κατερίνη. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν σταματήσει να έχουν επαφές... διαβάστε τη συνέχεια στο okmag.gr