Μάρω Λεονάρδου: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ δημοσιογράφος» - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάρω Λεονάρδου: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ δημοσιογράφος» - Τι συνέβη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Μάρω Λεονάρδου με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της κόρης της σε ηλικία 16 ετών καθώς και τη σχέση που διατηρούν σήμερα με τον πρώην σύζυγο της. Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον λόγο που της "έφαγαν την θέση στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Μάρως Λεονάρδου

«Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για την μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας.

Όμως όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση.

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό.

Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια».

Λίγα λόγια για την Μάρω Λεονάρδου

  • Η Μάρω Λεονάρδου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας το 1965.
    Σπούδασε στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (1987) και από το 1984 έως σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος.
  • Η ίδια μιλά αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά. Μάλιστα, υπήρξε παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη και έχει τρία παιδιά, ένω από τα 43 της έγινε και γιαγιά από την κόρη της. Ακόμα, ένας από τους γιους της είναι ο Μιχάλης Νταούλης ο οποίος έπαιζε στη σειρά του Mega, Λατρεμένοι μου γείτονες.