Ξέσπασε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Όταν έλεγα ότι έχω ανάγκη το έπαθλο δεν το έκανα για να ζητήσω ελεημοσύνη»

«Όταν είχα ανάγκη τα χρήματα, πήγα και δούλεψα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Όταν έλεγα ότι έχω ανάγκη το έπαθλο δεν το έκανα για να ζητήσω ελεημοσύνη»

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό «GTNM 4» από τα πρώτα κιόλας επεισόδια λόγω της άκρως εντυπωσιακής της εμφάνισης αλλά και του εκρηκτικού της χαρακτήρα με αποτέλεσμα να είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο «Gala» όπου μίλησε για την συμμετοχή της για όσα πιστεύει ότι την έκαναν να ξεχωρίσει αλλά και για το ένα έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της. Να τονίσουμε πως η ίδια είναι σε σχέση με διαγωνιζόμενο του φετινού GNTM 4.

Οι δηλώσεις της Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Τι κέρδισες από το GNTM;

Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι όσα θα μου προσφέρει η νίκη αυτή στο κοντινό αλλά και στο απώτερο μέλλον. Κατάφερα να κερδίσω ένα ποσό το οποίο θα μου προσφέρει μια οικονομική ασφάλεια. Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που κυνήγησα ή κυνηγώ. Δεν με νοιάζει να γίνω instagrammer.

Μετά απ' όλα αυτά πιστεύεις πλέον περισσότερο στην, εικόνα σου;

Φυσικά. Δεν περίμενα όμως να κερδίσω το GΝΤΜ για να πιστέψω ότι είμαι ωραία γυναίκα και καλό μοντέλο. Πιστεύω σε μένα όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά.

Τι σε ξεχώρισε και κέρδισες;

Σίγουρα η ειλικρίνεια μου, ο χαρακτήρας μου, οι δυσκολίες που κατάφερα να υπερβώ, οι λήψεις που έφερνα, αλλά και το πόσο φαινόταν ότι πάλευα και το ήθελα.

Το είχες πει και στη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είχες ανάγκη το έπαθλο. Έχεις περάσει δύσκολα στη ζωή σου;

Όταν έλεγα ότι έχω ανάγκη το έπαθλο δεν το έκανα ούτε για να παρακαλέσω, ούτε για να εκβιάσω τα συναισθήματα των τηλεθεατών.

Γι' αυτό και είπα ότι δουλεύω από 14 ετών, ότι έχω τελειώσει νυχτερινό σχολείο. Στα 16 μου εργαζόμουν, πήγαινα στο σχολείο κι έκανα φροντιστήριο για δεύτερη ξένη γλώσσα με δικά μου έξοδα. Το είπα για να δείξω ότι έχω μάθει να παλεύω, όχι για να ζητήσω ελεημοσύνη.

Ήθελες επιβράβευση;

Όχι. Ήθελα να μάθουν ποια είμαι. Ότι ο χαρακτήρας μου δεν είναι εκείνος ενός κακομαθημένου κοριτσιού, αλλά μιας γυναίκας που παλεύει. Όταν είχα ανάγκη τα χρήματα, πήγα και δούλεψα. Όταν είχα ανάγκη να κερδίσω το έπαθλο, πήγα εκεί μέσα, ξεπέρασα τις δυσκολίες και βγήκα νικήτρια. ήθελα να δείξω ότι η Κυβέλη δεν ήταν εκεί τυχαία.

Τι δουλειές έχεις κάνει;

Εχω κάνει service σε εστιατόριο, hostess, πωλήτρια. Υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που δουλεύουν από πολύ μικρή ηλικία. Θα 'θελα κι εγώ να έχω έναν άνθρωπο να μου πει ότι «το έχω κάνει κι εγώ και τα έχω καταφέρει». Κάποιον να με εμπνεύσει.

Παίρνω πολλά μηνύματα από κορίτσια και αγόρια που μου γράφουν «μου έχεις δώσει δύναμη». Γι' αυτό και μέσα στο παιχνίδι μίλησα για πάρα πολλά κοινωνικά ζητήματα, όπως την παρενόχληση που έχω βιώσει. Δεν θα το έλεγα ποτέ για να καταφέρω να με ψηφίσει κάποιος και να κερδίσω τον διαγωνισμό.

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την νίκη της στο GNTM 4

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία, σχεδόν μια μετά τον τελικό, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρισκόταν από την αρχή ανάμεσα στα φαβορί και είχε ξεχωρίσει τόσο λόγω της ομορφιάς της, όσο όμως και της δυναμικής της προσωπικότητας.

«Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του starchannel και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το GNTM ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως», έγραψε χαρακτηριστικά η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων.