Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη του για τις Άγριες Μέλισσες - Τι συνέβη;

«Τα αντιμετωπίζουμε με...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη του για τις Άγριες Μέλισσες - Τι συνέβη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Αιμίλιος Χειλάκης με αφορμή την συνέχιση της παράσταση «Προδοσία». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ "καυτό" spoil) και την απόφαση ηθοποιών να αφήσουν το θέατρο για να βρεθούν στο φετινό Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Το να πάω σε ένα ριάλιτι, εγώ δεν θα το έκανα. Αυτό όμως δεν είναι και ενάντια στα νέα παιδιά από τον χώρο της υποκριτικής που το κάνουν. Μπορώ να καταλάβω οτιδήποτε έχει ανάγκη ο άλλος να κάνει γιατί δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι και θέμα μικρή ή μεγαλύτερης ματαιοδοξίας που έχουμε όλοι.

Σε ότι αφορά την επιβίωση, εκεί σταματάει κάθε κουβέντα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Βεβαίως και πρέπει να πάνε οι άνθρωποι να δουλέψουν. Βέβαια και έχουμε κρούσματα κορωνοϊού στις Άγριες Μέλισσες. Τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και οργάνωση. Δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, απλά είμαστε λίγο πίσω στα επεισόδια.»

Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης - «Αν με κυνηγούσαν, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα το εμβόλιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/12) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός ο τρόπος.

Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι. Αν μου έλεγε κάποιος, δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο, τότε θα είχαμε παγκόσμια μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Αν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε» δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.