Ξετρελαμένος ο Γιώργος Τσαλίκης με την ανιψιά του - "Βροχή" τα likes στην ανάρτησή του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξετρελαμένος ο Γιώργος Τσαλίκης με την ανιψιά του -

Μπορεί οι "αιχμές" ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συνεχίζονται κανονικά ωστόσο οι τελευταίες ημέρες για τον Γιώργο Τσαλίκη είναι άκρως ιδιαίτερες μιας και είχε γεννητούρια στην οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή της Δώρας Δημητροπούλου, Λία, έφερε στον κόσμο στις αρχές Ιανουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η όμορφη οικογένειά τους μεγάλωσε κι άλλο.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μαζί με την μικρή και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

Στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά τις αιχμές κατά του ΣΚΑΪ - «Κοίτα σύμπτωση...»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τα "καρφιά" που εξαπέλυσε κατά του ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Τσαλίκης με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ανάρτηση που είχε κάνει πέρυσι τον Μάιο, με την οποία ανακοίνωσε πως το «Στην υγειάς μας ρε Παιδιά» έφτασε στο τέλος του καθώς και στο άδοξο τέλος που είχε γενικότερα η συνεργασία του με τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ταυτίστηκε με έναν τρόπο με όσα άκουσε από τον παρουσιαστή καθώς την ίδια περίπου εποχή, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να λύσει ξαφνικά το συμβόλαιο που είχε μαζί του για την παρουσίαση του Big Brother.

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε.

Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξή του.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Κοίτα μια σύμπτωση... Αυτά γίνανε πέρυσι τον Μάιο που γίνανε και τα δικά μου... Άκου τώρα...Αυτά».