Survivor 5: Αυτή είναι η αλήθεια για τις πληγές στα πόδια του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η αλήθεια για τις πληγές στα πόδια του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον βλέπουμε φέτος στο φετινό Survivor 5 όπου είναι ένας από τους παίκτες που ανήκει στην ομάδα των διασήμων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε το πως αντέδρασε όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την άλλη, ο γνωστός δημοσιογράφος, λίγο πριν μπει στο ριάλιτι έκανε κάποιες προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για όσα θα συναντούσε στο παιχνίδι. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρήκε την γυμνάστριά του, Ντίνα Νάστου όπου μίλησε για αυτόν.

Οι δηλώσεις της γυμνάστριας του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Στην αρχή ο Λάμπρος δεν μου είχε αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο ήθελε να κάνουμε προπονήσεις. Όταν βρεθήκαμε από κοντά όμως, μου είπε υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor και χάρηκα πολύ.

Ο Λάμπρος έχει φυσική δύναμη. Κάνουμε τρέξιμο, με περνάει, τον βάζω να χτυπάει σχοινιά, τα χτυπάει πιο δυνατά από όλους. Κάναμε πιο πολύ ασκήσεις ενδυνάμωσες γιατί είχε ένα πρόβλημα στη μέση του.

Όταν είδα τις πληγές στα πόδια του Λάμπρου, σοκαρίστηκα. Όταν παρακολουθώ το Survivor, μπαίνω και το twitter ταυτόχρονα και διαβάζω όσα γράφονται και για αυτό έστειλα μήνυμα στην αδερφή του για να την ρωτήσω. Εκείνη μου απάντησε πως είναι πληγές λογικά. Σκέψου να έχεις τις πληγές, τα κουνούπια, να κοιμάσαι και να μην τρως».

Επική στιγμή από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - Μιμήθηκε τις κινήσεις του παππού του

Μια επική στιγμή προσέφερε στους τηλεθεατές ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα του αποψινού (9/1) στίβου μάχης του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να μιμηθεί τις κινήσεις που έκανε ο αείμνηστος παππούς του στην ταινία “Γαμπροί για πούλημα” την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά.

Έτσι λοιπόν, ο δημοσιογράφος λίγο πριν πέσει στην πισίνα θέλησε να κάνει ένα ζέσταμα μερικών δευτερολέπτων, το οποίο σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός. Δείτε εδώ στο μεταξύ ποια ομάδα νικάει την ασυλία.