Όλγα Κεφαλλογιάννη: «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά»

«Είναι δυστυχώς τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις πάρα πολύ έντονες στην ελληνική κοινωνία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλλογιάννη:  «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα παραχώρησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη το απόγευμα της Κυριακής 16/01 στην εκπομπή «Προσωπικά» όπου μίλησα για όλους και για όλα.

Μάλιστα, η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει δεχθεί αντι συναδελφική συμπεριφορά εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Οι δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Ειδικά στα πρώτα μου βήματα στην πολιτική και μέσα στη βουλή, έχω συναντήσει από την πλευρά των ανδρών συναδέλφων όχι μια τόσο συναδελφική συμπεριφορά. Όσο τουλάχιστον θα περίμενε κανείς.

Είναι δυστυχώς τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις πάρα, πάρα πολύ έντονες ακόμα στην ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και ως γυναίκα και ως πολιτικό».

Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την γέννηση των διδύμων - "Είμαι πολύ συγκινημένη"

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε την Δευτέρα (6/9) η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η ίδια μάλιστα, το πρωί της Τρίτης, παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις για τα δίδυμα μωρά της.

Η υπουργός γέννησε ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι, τους καρπούς του έρωτα της με τον Μίνωα Μάτσα και μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζουν.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει.

Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλια του και πράγματι έτσι έγινε.

Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνω και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα».