"Όταν χωρίσαμε ο Θοδωρής πήρε από το σπίτι..." - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την μοιρασιά μετά το διαζύγιο

Αναφέρθηκε στην κάμερα για πρώτη φορά το συγκεκριμένο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σα βόμβα έσκασε το 2019 το διαζύγιο του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ ποιος ήταν ο λόγος). Το ζευγάρι, βέβαια, πλέον διατηρεί πολύ καλές σχέσεις λόγω των παιδιών του.. και κανείς από τους δυο δεν διστάζει πια να μιλήσει δημόσια για τα όσα έγιναν τότε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας 17/1 παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at star και συγκεκριμένα στην στήλη της Ευγενίας Σαμαρά, YourPetShow, αναφέροντας πως όταν έφυγε από το σπίτι ο Θοδωρής συμφώνησαν να πάρει μαζί του τον σκύλο τους, την Λέιλα (δείτε εδώ φωτογραφίες της).

«Μπορεί να μην είμαστε ζευγάρι, αλλά..» - Οι δηλώσεις του Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

Το απόγευμα της Παρασκευής 31/12 ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

«Πριν 2 χρόνια όλα μου ήρθανε ανάποδα, από το διαζύγιο μέχρι, από θέματα κάτι προσωπικά υγείας, επαγγελματικά με το covid, κάπως όλα αυτά ήρθαν όλα μαζί και πέρασα μια φάση δύσκολη. Αυτά τα δύο χρόνια δεν έδωσα συνέντευξη γιατί δεν είχα κάτι να πω.

Γνωρίζοντας πως αν βγω να κάνω συνέντευξη θα έπρεπε να μιλήσω επί προσωπικού σε ένα θέμα που θεωρώ ότι δεν πρέπει να λάβει παραπάνω έκταση. Ήταν και πολύ νωπό και δεν υπάρχει λόγος και για κάτι παραπάνω. Δηλαδή, αυτό που οφείλει να ξέρει το κοινό, οι άνθρωποι που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας ακολουθούν θεωρώ ότι το ξέραν.

Όλο το υπόλοιπο είναι προσωπικό κομμάτι και επειδή υπάρχουν και μεγάλα παιδιά που βλέπουν τηλεόραση όλα αυτό οφείλει να προφυλαχθεί λίγο ώστε να είναι σε ένα επίπεδο που βοηθάει και αυτά και εμάς.

Εντελώς συνειδητά δεν μίλησα για όλα αυτά. Δεν σημαίνει ότι κάτι έχω να κρύψω ή δεν θέλω να μιλήσω γιατί όποτε έχω βρεθεί σε κάμερες θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω αρκεί να μην ξεπερνάνε την γραμμή που θεωρώ εγώ ως όριο της προσωπικής μου ζωής.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι πρέπει να περάσει μια πενταετία για να επουλωθεί ένα τραύμα. Όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη θέλει μια προσαρμογή γιατί υπάρχουν και παιδιά. Ήταν συνειδητή απόφαση που δουλεύτηκε αρκετά και από τις δύο μεριές μέχρι να παρθεί και ξέρουμε ότι ένα κομμάτι που ήταν δύσκολο έχει φύγει.

Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ. Με τη Σίσσυ πηγαίνουμε και σε ειδικό για τα παιδιά. Μπορεί να μην είμαστε ζευγάρι, αλλά παραμένουμε οικογένεια και δουλεύουμε επί τούτου».