Συντετριμμένος ο παππούς του Mad Clip για τον Τζώρτζη Μονογυιό - «Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του...»

Τα σπαρακτικά λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο παππούς του Mad Clip για τον Τζώρτζη Μονογυιό - «Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού, που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτό του γνωστού τράπερ.

Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip για τον Τζώρτζη Μονογυιό

«Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί» εξομολογήθηκε ο παππούς του Mad Clip.

Σε τραγική κατάσταση η αδερφή του - Έμαθε ότι πέθανε από τους...

Το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε από το αμάξι τον γνωστό επιχειρηματία.

Από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο.

Τροχαίο Μονογυιού

Έτσι, η ίδια έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου εκεί την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Μάλιστα, η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.