«Ας μας παραπέμπει στις σελίδες της Χρυσής Αυγής» - "Χείμαρρος" ο Βαγγέλης Περρής κατά του Γρηγόρη Πετράκου

«Ποιος άλλος αποκαλεί τον κοινοβουλευτισμό δικτατορία...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ας μας παραπέμπει στις σελίδες της Χρυσής Αυγής» -

Η δήλωση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος για την υπόθεση του Τζόκοβιτς έφερε την άμεση αντίδραση του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (17/1) στην εκπομπή Πρωινό, σχολίασε πως αντίστοιχες δηλώσεις κάνουν οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

«Αναρωτιέμαι… Ποια είναι μεγαλύτερη ντροπή; Το ότι δεν αποχώρησαν όλοι οι τενίστες όταν η Αυστραλιανή δικτατορία έδιωξε σα σκυλί τον πρωταθλητή του αθλήματός τους…; Ή το ότι οι εμβολιασμένοι γιατροί δεν αποχώρησαν όλοι όταν η Ελληνική δικτατορία έδιωξε σα σκυλιά τους ανεμβολίαστους συναδέλφους τους..;», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος για την υπόθεση του Τζόκοβιτς.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τον Γρηγόρη Πετράκο

«Έψαξα και βρήκα ποιος άλλος αποκαλεί τον κοινοβουλευτισμό δικτατορία και κατέληξα στη σελίδα της Χρυσής Αυγής. Εκεί το κάνουν αυτό. Επίσης, στην ίδια σελίδα είδα ότι είναι υπέρ του καθεστώτος της αριστοκρατίας. Επομένως, αντί να μας λέει ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος τις δικές του ανακοινώσεις, ας μας παραπέμπει κατευθείαν στις σελίδες της Χρυσής Αυγής. Θα γλιτώσει και τον κόπο. Είναι η δικτατορία που τον κάνει να μιλάει και να κάνει συνεχή αντίσταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Να μου ζητήσει σγγνώμη»

Το πρωί της Τρίτης (12/10), ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να κάνει στην εκπομπή Πρωινό ένα εξαιρετικά αυστηρό σχόλιο με αφορμή την είδηση για την επιστροφή του Γρηγόρη Πετράκου στην νύχτα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης στο Πρωινό και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Περρής τον έχει «αδειάσει» για τις δηλώσεις που έχει κατά καιρούς κάνει για το θέμα του κορωνοϊού.

«Ο Πετράκος είχε πει να ζητήσει συγγνώμη ο Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής, απέναντι σε αυτά τα οποία έλεγε.

Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε, ότι δε μπορεί ακόμα και στα δύσκολα που έχουμε ανάγκη εμείς οι μουσικοί που έχουμε ανάγκη να παίζουμε, να προδίδουμε τα ιδανικά μας και να ανεχόμαστε τις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι άλλοι.

Ήταν σαφής και πολύ αιχμηρός και μάλιστα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον Κιάμο. Επειδή έγινε πολιτικός, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, αφού ανήκει στο κόμμα του Τράγκα», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο.