Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά: “Υπήρξα μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης...»

Η σοκαριστική αποκάλυψη!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά: “Υπήρξα μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, το πρωί της Δευτέρας 17/01, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε ξανά μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού, δήλωσε, μάλιστα, σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

«Το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021. Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δίνουμε.. Όσο προσωπική και να είναι η στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την πατρότητα

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του, για την έλλειψη του πατέρα και για τη σειρά που συμμετέχει «Άσε μας ρε μαμά».

«Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου. «Είναι μόνιμη κατάσταση αυτή. Οι ηθοποιοί ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν.

Έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να ψάξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι επειδή το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου.

«Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής. Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Έχω ανασφάλειες, έχω φοβίες πολλές, ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά, ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα.

«Ήταν μία φυσική συνέχεια για εμένα και τη σύζυγό μου. Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους».