Ποια Νικόλ; Αυτή την παίκτρια του The Bachelor θα επέλεγε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Και το είπε ξεκάθαρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποια Νικόλ; Αυτή την παίκτρια του The Bachelor θα επέλεγε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Τόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος όσο και η Νικολέττα Τσομπανίδου έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους το The Bachelor και έχουν πλέον προχωρήσει τη ζωή τους. Μάλιστα, η νικήτρια του ριάλιτι είναι ερωτευμένη ξανά και δε διστάζει να το δείχνει.

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε ένας διαδικτυακός του φίλος σχετικά με το ποια κοπέλα θα επέλεγε από τον φετινό κύκλο του The Bachelor.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου για την κοπέλα που του τράβηξε το ενδιαφέρον στο The Bachelor

Όπως εξήγησε λοιπόν ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε, η κοπέλα που βρισκόταν πιο κοντά στα γούστα του, ήταν η φιναλίστ του παιχνιδιού, η Άννα Ζένιου.

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor

«Προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη (12/01) και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά για όλους και για όλα. Ο γοητευτικός Bachelor, που όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό δεν είναι πια μόνος του, αναφέρθηκε στις αγωγές που ήταν έτοιμος να κάνει εναντίον αυτών που ισχυρίστηκαν ότι οι γονείς του ήταν ηθοποιοί.

«Αυτό που με ενόχλησε όταν βγήκα από το Bachelor, ίσως και να μην το συγχωρήσω και ποτέ, είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς μου. Ότι δηλαδή είναι ηθοποιοί οι γονείς μου. Αυτό ήταν το πράγμα που με είχε φέρει πέρα από τα όρια μου. Προχθές που το σκεφτόμουν έλεγα ότι θα τους κάνω αγωγές» ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Και πρόσθεσε: «Και στην αρχή είχαν βγει και στο τέλος του Bachelor. Οι γονείς μου ήταν. Διάβασα σε πολλά άρθρα ότι ήταν ηθοποιοί και όχι οι γονείς μου. Θυμάμαι πολύ άσχημες προτάσεις που έβαζαν για τίτλους και αναρωτιόμουν πως το κάνουν αυτό οι άνθρωποι».