Σε εκπομπή του Open η Δέσποινα Βανδή - Η επίσημη ανακοίνωση

Σε ποιο πρόγραμμα θα τη δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του Open η Δέσποινα Βανδή - Η επίσημη ανακοίνωση

Λίγο καιρό μετά το μεγάλο φινάλε του J2US, η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Open και την εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους.

H ανακοίνωση του Open για το «Ένα τραγούδι ακόμα» με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον μοναδικό Λούκα Γιώρκα, σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι, με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες.

Η καθηλωτική Δέσποινα Βανδή, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μας μαγεύει και μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά. Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ανοίγουν τις καρδιές τους και μιλάνε για την αγάπη, τον έρωτα και φυσικά για το τραγούδι.

Στην παρέα τους έρχεται και ο αγαπημένος Λούκας Γιώρκας για να ερμηνεύσει παλιές «μεγάλες» επιτυχίες, που άφησαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Φυσικά, θα απολαύσουμε και το ιδιαίτερο ντουέτο του με τη Δέσποινα Βανδή, με τους δύο καλλιτέχνες να μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους, σε μία πολύ όμορφη συνύπαρξη.

Αυτή την Παρασκευή, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι ο ταλαντούχος Αλέξανδρος - Σταύρος Παπαδάκης, ο οποίος τραγουδάει εκπληκτικά, παίζει πιάνο, τρομπόνι , σπουδάζει χορό στην Ολλανδία, γράφει στίχους και μουσική. Σε αυτή την εκπομπή, ο Αλέξανδρος Σταύρος έχει την τιμητική του, αφού είναι ο πρώτος που κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και ερμηνεύει ξένα αλλά και ελληνικά τραγούδια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα… «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να πέρασε την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ωστόσο, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της. Αρχικά στα προσωπικά της έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο είναι αχώριστοι, ενώ, πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία.

Όπως φαίνεται όμως, πολύ καλά πάνε τα πράγματα όσον αφορά την πορεία της στην τηλεόραση, μετά τον μεγάλο τελικό του J2US.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, υπάρχουν τρία μεγάλα project τα οποία ετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν στον ALPHA. Το ένα εξ΄αυτών είναι το Chart Show, το οποίο αναμένεται να αναλάβει η Δέσποινα Βανδή. Θα μεταδίδεται στη ζώνη του Σαββάτου και θα έχει διάφορες αλλαγές, από αυτό που παρουσίαζε παλαιότερα η Ναταλία Γερμανού.