«Πριν 10 ημέρες πέθανε η...» - Η τέταρτη απώλεια της οικογένειας της 24χρονης που βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη

Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Πριν 10 ημέρες πέθανε η...» - Η τέταρτη απώλεια της οικογένειας της 24χρονης που βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, που έχει ξεσηκώσει ένα κύμα αντιδράσεων. Όσοι γνωρίζουν ξεκινάνε να μιλάνε είτε ανώνυμα είτε επώνυμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά. Πολλοί κάνουν λόγο για ένα ολόκληρο κύκλωμα το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ, μάλιστα, το μαγαζί με το οποίο φέρεται να συνεργάζεται ένα από τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη πήρε θέση δημόσια.

Στο «Πρωινό» μίλησε, το πρωί της Τρίτης 18/01, ο θείος και ο εργοδότης της 24χρονης και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές και την τέταρτη απώλεια που βίωσε πρόσφατα η νεαρή κοπέλα.

Τα πρώτα λόγια του θείου και του εργοδότη της 24χρονης


«Σήμερα μάθαμε και εμείς όσα συνέβησαν. Ακόμη δε μπορούμε να το πιστέψουμε. Αυτή η οικογένεια έχει περάσει τα πάνδεινα. Πολλά χτυπήματα. Πρώτα έφυγε ο πατέρας της κοπέλας σε τροχαίο, σκοτώθηκε με τη μηχανή, έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό. Πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της λόγω προβλημάτων υγείας. Στο μεταξύ έχει χάσει και τον αρραβωνιαστικό της από σοβαρή ασθένεια.

Πολλές απώλειες, αβάσταχτες. Πριν 10 ημέρες είχαμε και τα 40 της θείας της κοπέλας, της αδερφής του πατέρα της. Από τη στενοχώρια της που έχασε τον αδερφό της, είχε πολλά προβλήματα. Όλα τα κακά μαζεύτηκαν σε αυτή την οικογένεια. Τώρα και αυτό. Τι να σας πω! Ευτυχώς έχει την αδερφή της. Από την άλλη, οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά δεν ξέρω αν έμαθαν τι συνέβη στην εγγονή τους κι αν μπορούν να το διαχειριστούν.

Είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία και ειδικά ο παππούς της είναι στα πρόθυρα της άνοιας. Είναι και τα γεράματα, είναι και όσα πέρασαν, καταλαβαίνετε, έχασαν και τα δύο τους παιδιά οι άνθρωποι. Όλα τα κακά της μοίρας, όλα τα κακά του κόσμου έπεσαν σε αυτή την οικογένεια»: είπε χαρακτηριστικά ο θείος της 24χρονης.

Η απάντηση της Coca-Cola 3E μετά την κατηγορία για εμπλοκή

Στις φήμες που θέλουν την εταιρία Coca-Cola 3E και συγκεκριμένα δύο ανθρώπους της ελληνικής ιδιοκτησίας να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη θέλησε να απαντήσει μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η εταιρεία λοιπόν διέψευσε τα δημοσιεύματα και ξεκαθάρισε πως δεν έχουν καμία εμπλοκή με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση, το ίδιο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, του οποίου το όνομα επίσης ακούγεται στην εν λόγω υπόθεση.

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας» έγραψε χαρακτηριστικά η εταιρία στο facebook.

Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι...

Posted by Coca-Cola 3E on Monday, January 17, 2022