Μονογυιός: Κηδεύεται με το κουστούμι του γάμου του - Η αποκάλυψη της αδερφής του αδικοχαμένου

Όσα συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μονογυιός: Κηδεύεται με το κουστούμι του γάμου του - Η αποκάλυψη της αδερφής του αδικοχαμένου

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού πρόκειται να γίνει σήμερα 18/01, λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που είχε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του στην περιοχή της Βούλας, το βράδυ της Πέμπτης 13/01. Μάλιστα, η μητέρα του έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση, στην οποία αποχαιρετά τον γιο της.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από συζήτηση που είχε με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, αποκάλυψε ότι τα ρούχα που φορούσε ο αδερφός της στην ανάρτηση που έκανε η ίδια με την παράκλησή της για την διεξαγωγή της τελετής, είναι αυτά που θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία.

Η αποκάλυψη για το κοστούμι που θα φορέσει ο Τζώρτζης Μονογυιός στην κηδεία του

Το Πρωινό βρέθηκε στη Μύκονο και στο εκκλησάκι που θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει την επικοινωνία του με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού και τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική τους συνομιλία.

Οι αποκαλύψεις για τον Μονογυιό και τον γάμο που ετοιμαζόταν να κάνει

Έτοιμος να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την σύντροφό του, Αθηνά Κοντοπάνη, ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari, το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του στη Μύκονο τον επόμενο Σεπτέμβριο ενώ είχαν κάνει ήδη τον πολιτικό στις 5 Μαρτίου του 2020 στο Δημαρχείο Βούλας. Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.

Η εκπομπή t-live παρουσιάσε φωτογραφίες από τα μυστήρια ενώ στη εκπομπή μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) και η αντιδήμαρχος Μυκόνου Μ. Φουρναράκη.

«Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο του 2022. Διαβάστε εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας του.