Ξαφνικό ταξίδι για τον Ματέο Παντζόπουλο: Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ξαφνικό ταξίδι για τον Ματέο Παντζόπουλο: Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Τα γεγονότα του χθεσινοβραδινού 17/01 επεισοδίου του Survivor σχολίασε, το μεσημέρι της Τρίτης 18/01, στην εκπομπή της η Ελένη Μεναγάκη μαζί με τους συνεργάτες της. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, δεν μπόρεσε να δει το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς ήταν μόνη της στο σπίτι, αφού απουσίαζε από το σπίτι ο αγαπημένος της, και η μικρή της κόρη Μαρίνα πήγε να κοιμηθεί μαζί της από νωρίς.

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν είδε Survivor

«Δεν έφτασε 10 η ώρα και κοιμήθηκα. Είχα πάρει την κόρη μου στο κρεβάτι, γιατί ήμουν μόνη και ήθελα το μωρό μου και πήγα και κόλλησα μαζί του… Εκεί που έβραζε και ήταν ακίνητο, έκατσα και δεν κατάλαβα τίποτα…», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τα «Σ' αγαπώ» του συζύγου της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/01), πόσες φορές μέσα στην μέρα ρωτάει τον Ματέο Παντζόπουλο αν την αγαπάει. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της συνεργάτιδας της,

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του “μ’ αγαπάς;” και “σ’ αγαπώ”» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω” Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!».