«Είχα τσακωθεί με τον γιο μου και είχαμε να μιλήσουμε καιρό» - Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η σπάνια εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα τσακωθεί με τον γιο μου και είχαμε να μιλήσουμε καιρό» - Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σε μία εξαιρετικά συγκινητική τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μαλώσει πολύ με τον γιο του και δεν μίλαγαν (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο γιος του).

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον γιο του

«Με είδατε να συγκινούμαι. Ξέρετε γιατί; Είχα τσακωθεί με τον Στέργιο και είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Όταν είμαι αυστηρός κρατάω λίγο μούτρα. Έχω απαίτηση δηλαδή από το παιδί… Και ο καημένος ήρθε.

Και όπως τρέχω από εκεί που έκανα το ζωντανό στο σημείο που ήταν τα παιδιά, μου λέει «Πατέρα». «Στέργο μου», του πιάνω το χέρι και πηγαίνοντας εκεί για να μιλήσω να κάνω το φινάλε, είμαι φορτισμένος με το Στέργιο. Κι ενώ δεν λέω πράγματα, εγώ έχω τη φάτσα του Στέργιου απέναντι να τον βλέπω μετά από ένα μήνα που το είχα μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" με την αποκάλυψη του Μικρούτσικου - «Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει...»

Το πρωί της Παρασκευής 14/01 μπορεί το κλίμα να ήταν βαρύ λόγω του τροχαίου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ωστόσο λίγο αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σε μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή κάποια πλάνα που προβλήθηκαν από την εκπομπή “Άντρες έτοιμοι για όλα” όπου παρουσίαζε ο ίδιος παλιότερα ανέφερε μια άγνωστη ιστορία.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες.

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν δε, τον ρώτησε η παρουσιάστρια αν τότε ο ίδιος είχε πάρει ο ίδιος θέση και είχε μιλήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε

«Την ρώτησα «θες να αναλάβω»; Μου λέει «έχω φέρει τη μάνα μου, έχω το παιδί μου…» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη».