Γιώργος Ηλιόπουλος: «Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από...»

Το απίστευτο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Ηλιόπουλος: «Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από...»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τρίτης 18/01, και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την σύντροφό του, μίλησε για όλους και για όλα και προσπάθησε μάλιστα να περιγράψει κάποια ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ο ηθοποιός, τότε, θέλησε να εξομολογηθεί ένα περιστατικό που του συνέβη μια μέρα πριν την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Το αστείο περιστατικό που συνέβη στον Γιώργο Ηλιόπουλο

«Έπρεπε να πάμε στην εκπομπή του Νίκου Κουρή που κάνει το τηλεπαιχνίδι κι εγώ ήρθα εδώ, ενώ το στούντιο είναι στην Κατεχάκη. Και περίμεναν οι άνθρωποι. Κι εγώ έλεγα που είναι το τηλεπαιχνίδι», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτό συμβαίνει μόνιμα στη ζωή μου. Μου μιλάς και άλλο καταλαβαίνω. Μου λες πράγματα σοβαρά κι εγώ γελάω, περνάμε υπέροχα. Μέσα μου μπορεί να γίνονται διάφορα, αλλά είμαι χαμογελαστός. Όσο πιο πολύ είμαι χαμογελαστός, τόσο πιο δύσκολα είμαι. Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από πολύ δύσκολα πράγματα».

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη του ηθοποιού:

Η συνέντευξη του Γιώργου Ηλιόπουλου

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την οποία μικρός ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Είναι αλήθεια ότι, ως έφηβος, ήσουν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου;

Ναι, είναι αλήθεια. Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Της το εξομολογήθηκες;

Όχι! Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα. Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πως να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα. Στο μεταξύ, ο ηθοποιός βίωσε και μια σκληρή απώλεια.

Γιώργος Ηλιόπουλος για Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Γιώργος Ηλιόπουλος: Ο θάνατος που τον στιγμάτισε και η γυναίκα στη ζωή του εδώ και 6 χρόνια

Από τα 14 του χρόνια στη βιοπάλη, πολυπράγμων, δραστήριος και με το μυαλό του να γεννά συνέχεια ιδέες. Απαρνήθηκε το πτυχίο του στο Πάντειο, έγινε ηθοποιός, συγγραφέας θεατρικών έργων, πωλητής, διαφημιστής και φέτος είναι ο... κουρέας στις «Άγριες Μέλισσες» που φλερτάρει με την πολιτική. Ένα εντελώς διαφορετικό φλερτ από αυτό που έκανε πριν από 6 χρόνια στη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και για την οποία μιλά για πρώτη φορά. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποκαλύπτει στο YOU τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες της ζωής τοu με ρεαλισμό και συναίσθημα και μοιράζεται λεπτομέρειες για τον θάνατο που τον στιγμάτισε.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Είναι η χαρά της ζωής και κάνει... άνω-κάτω τη φωτογράφισή μας με τα αστεία αλλά και την ευγένειά του, παρόλο που είναι κουρασμένος από τα καθημερινά γυρίσματα. Τα μάτια του λάμπουν σαν μικρού παιδιού και η ενέργειά του μας παρασύρει και εμάς. Το χιούμορ του υπήρξε το αντίδοτο σε πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του...

Οι γονείς σου πώς το αντιμετώπιζαν;

Ήμασταν πολύ τυχεροί εγώ και ο αδερφός μου που είχαμε τους γονείς που είχαμε, μας είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό μας βοήθησε πολύ. Δούλευαν συνέχεια, η μαμά μου ήταν καθαρίστρια και ο μπαμπάς μου μπογιατζής. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο από μένα, ο οποίος τράβηξε όλο το λούκι μαζί μου, γιατί του είχα γίνει τσιμπούρι από μικρός. Πάντα ήθελα να κάνω τον μεγαλύτερο, όπου πήγαινε ήμουν από πίσω. Όταν ο άλλος είναι 15 χρόνων και εσύ έντεκα, αυτό είναι πρόβλημα. Όμως ο αδερφός μου είναι ο καλύτερός μου φίλος και ο άνθρωπος που με στήριξε πολύ σε αυτό που κάνω.

Οι γονείς σου πώς δέχτηκαν ότι έγινες ηθοποιός και άφησες στο ράφι το πτυχίο;

Στην αρχή νόμιζαν πως ήταν μία τρέλα και έκανα ό,τι ήθελα, μετά προβληματίστηκαν. Το μόνο που με στενοχώρησε είναι ότι «έχασα» τον μπαμπά μου πριν με δει να κάνω πράγματα στο θέατρο. Θα ήθελα να με είχε δει. Τον έχασα από Αλτσχάιμερ και στην καλύτερη στιγμή μου λόγω της ασθένειας δεν είχε αίσθηση τι έκανα. Αυτό δεν σου κρύβω ότι με πονάει ακόμη. Το πέρασε πολύ άσχημα, όπως κι εμείς οι υπόλοιποι στην οικογένεια. Αυτό το «Αλτσχάιμερ» ηχούσε πολύ τροπικό στα αυτιά μας, σαν κάτι που συμβαίνει σε άλλους αλλά όχι σε εμάς. Η μαμά μου κόντευε να τρελαθεί όπως κι εμείς. Είναι πολύ δύσκολη ασθένεια, δεν ήξερε καν ποιοι είμαστε. Ήταν πολύ επίπονο, άλλαξε το πρόσωπό του. Αυτό ήταν μεγάλο σοκ για μένα, με είχε επηρεάσει πάρα πολύ.

Τη γυναίκα της ζωής σου την έχεις βρει στην πραγματική ζωή;

Την έχω βρει και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Με έχει ισορροπήσει σε πολλά πράγματα. Έχει κι εκείνη πολύ χιούμορ, πιο γειωμένο βέβαια, όχι σαν το δικό μου. Είμαι Ζυγός και αυτή είναι Αιγόκερως, καταλαβαίνεις τη διαφορά. Είμαι ευτυχής που βρήκα το ταίρι μου, είμαστε τώρα μαζί 6 χρόνια.

Έχεις πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο;

Γιώργος Ηλιόπουλος σχέση

Είμαστε σαν παντρεμένοι, τα χαρτιά λείπουν, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Δεν συμβιώσαμε από τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε γιατί είμαι δύσκολος άνθρωπος σε αυτό. Έχω ανάγκη τον χώρο μου όταν δουλεύω και όταν γράφω, όπως κι αυτή συνήθως. Μου ήταν δύσκολο να μπει κάποιος άλλος μες στη ρουτίνα μου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς. Είναι σημαντικό να σε θαυμάζει ο άνθρωπός σου και να τον θαυμάζεις, να σου έχει εμπιστοσύνη. Ο έρωτας θέλει δουλειά, δεν γίνεται τίποτα στην τύχη.

Έχετε χημεία;

Έχουμε, και υπάρχει αγάπη και σεβασμός, κάτι που είναι πολύ απλό και κατανοητό. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις μία γυναίκα και να σε προσέχει. Παλιά ασχολιόμουν μόνο με την καριέρα μου, τώρα δεν με ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να πηγαίνω εκδρομές με τη γυναίκα μου και να είμαστε μαζί!

Θέλετε να έρθει σύντομα και ο Ηλιόπουλος junior;

Μακάρι. Εγώ δεν νιώθω έτοιμος γι' αυτό, αλλά η γυναίκα μου είναι γεννημένη για μητέρα.

Η γυναίκα σου σε παρακολουθεί στη σειρά;

Βέβαια, και είναι πολύ αυστηρή, ισοπεδωτική. Ακόμα και ψέματα να πει, φαίνεται από το μάτι της.