Λάκης Γαβαλάς: Εξομολογείται για πρώτη φορά για την έκτρωση της συντρόφου του - «Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα...»

Η αποκάλυψη του γνωστού σχεδιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Εξομολογείται για πρώτη φορά για την έκτρωση της συντρόφου του - «Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα...»
Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το βιβλίο του, το κτίριο που ανήκε στην εταιρία του και βγαίνει σε πλειστηριασμό, για τις σχέσεις του με τα ανίψια του και τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο γνωστός σχεδιαστής, ακόμα, αναφέρθηκε και στην έκτρωση που έκανε η επί εννέα χρόνια σύντροφός του, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που τελικά δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά

«Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές. Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”. Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά»: είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας και πρόσθεσε:

«Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις. Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο. Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί».

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά:

Η εξομολόγηση του σχεδιαστή για τον έρωτα

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Gala» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον έρωτα και την γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά του μέχρι και σήμερα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Στον ιταλικό Βορρά, το γραφικό Πορτοφίνο αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα κρησφύγετα των απανταχού κοσμικών. Η Τόριλ, που ήταν ένα διάσημο μοντέλο που έκανε παρέα τότε με την Τζέρι Χολ, βρισκόταν εκεί για δουλειά, αλλά φαίνεται ότι η γοητεία της περιοχής και η δική μου της τράβηξαν την προσοχή.

Εκείνη ήταν ξεχωριστά ντυμένη και πανέμορφη. Την κοίταζα και μου φαινόταν απλησίαστη, σάστισα απ’ τη θηλυκότητα και την αέρινη φιγούρα της και ένιωσα μια άγρια ερωτική κάψα». «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, με όση λαχτάρα και πάθος είχε η νεανική ψυχή μας και υμνήσαμε την ηδονή, την έξαψη και την παραφορά».

«Κοίταζα το σχεδόν παιδικό της χαμόγελο όταν χάιδευα τα μαλλιά της και ήθελα να της χαρίσω δυο φτερά για να πετάξουμε μαζί. Ποιος έχει ανάγκη να κοιμηθεί όταν είναι ερωτευμένος;

Τη γέμιζα φιλιά μέσα στα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, κρυβόμασταν πίσω απ’ τις παραδοσιακές βάρκες των ψαράδων και κολυμπούσαμε μέχρι η κάψα του μεσημεριού να τυλίξει με σιωπή το λιμάνι» πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

«Στραφτοκοπούσε το βλέμμα της όταν με κοίταζε και καιγόμασταν απ’ τον ήλιο και τη φλόγα των κορμιών μας. Κλείναμε την πόρτα και αφήναμε τις κουρτίνες ν’ ανεμίζουν στα ανοιχτά παράθυρα, λευκές δαντέλες ποτισμένες απ’ την αλμύρα».