Ο Μουτσινάς πήρε θέση για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - «Έχουμε γίνει όλοι ξαφνικά και ντεντέκτιβς»

«Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει να αναλάβουν επιτέλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Μουτσινάς πήρε θέση για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - «Έχουμε γίνει όλοι ξαφνικά και ντεντέκτιβς»

Στο ξεκίνημα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί με αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη καθώς έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ οι σημερινές εξελίξεις στην υπόθεση είναι άκρως καταιγιστικές.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω κάτι. Να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, συμβαίνουν κάποια γεγονότα που δεν είναι καθόλου ευχάριστα, το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι.

Αλλά η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη και μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει. Δε θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι γιατί δε μπορούμε, γιατί δε μπορούμε είναι η αλήθεια. Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα.

Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ασχολούνται με αυτά τα θέματα που θα μπορέσουν να βρουν τις λύσεις οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δύο ώρες. Θέλω να το πω γιατί κι εγώ παρακολουθώ τι γίνεται κι έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού.

Θες γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει, θες γιατί συνέβη σε κάποιον που γνωρίζεις. Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα, γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μία διάθεση να μαθαίνουμε… Έχουμε γίνει όλοι ξαφνικά και ντεντέκτιβς.

Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει να αναλάβουν επιτέλους και να φύγει αυτό το κομμάτι της τηλεόρασης και της κάθε εκπομπής που προσπαθεί με το δικό της τρόπο να αγγίξει ένα τέτοιο θέμα».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Βιασμός 24χρονης: «Μέσα σε 2 χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό, μάνα και πατέρα! Αυτό τώρα της φαίνεται παιχνίδι»

Λίγο μετά τα αποτέλεσματα των τοξολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ξαδερφός της μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε πως η 24χρονη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει δικαιοσύνη.

«Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ και την στηρίζουνε και την βοηθάνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω. Το έχει σπρώξει και η ίδια.

Άμα σκεφτείτε μόνο ότι η κοπέλα μέσα σε δυο χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό μάνα και πατέρα και πριν ούτε, ούτε 45 ημέρες κηδέψαμε την μάνα μου που ήταν στην ουσία η μάνα της που την στήριζε από εκεί να καταλάβετε μόνο τι δύναμη έχει. Όταν φτάνεις μέσα σε δύο χρόνια ανά έξι μήνες να κηδεύεις μάνα πατέρα αρραβωνιαστικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από αυτά που πέρασε μπροστά σε αυτό που έκανε», ανέφερε.