Good Job Nicky για Eurovision - «Νομίζω ότι δεν θα ξαναδοκιμάσω»

«Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Good Job Nicky για Eurovision - «Νομίζω ότι δεν θα ξαναδοκιμάσω»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για την προσπάθειά του για την συμμετοχή του στη Eurovision .

Οι δηλώσεις του Good Job Nicky

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω ‘γυμνή’. Δε θέλω να την καλουπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή.

Αγαπώ τον αθλητισμό, μ’ αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε ‘χτίζει’ ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω.

Ήμουν δύσκολο παιδί στην εφηβεία. Η μητέρα μου ήταν ψύχραιμη και για τους δυο μας. Δε νομίζω ότι έχω βγει από την εφηβεία, απλά το κρύβω καλύτερα. Το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησα ήταν στα 16 μου. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί απλά άκουσα την σκέψη μου και μετέφραζα πράγματα σε μελωδία.

Νομίζω ότι οικογενειακά το έχουμε καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι και ευθύνη μου να μπορέσω να φέρω στα μέτρα της χώρας μου τα χρώματα που αντιπροσωπεύω. Θα ήθελα να μπορώ να ‘ελληνοποιήσω’ την Αμερική.

Με απασχολεί πιο πολύ να μπορεί να δεχτεί το εξωτερικό αυτό που μπορώ να φέρω εγώ ως ελληνικό DNA. Έχω πιεστεί πολύ γι’ αυτό. Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δε θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».

Good Job Nicky: "Έκρυβα από τον πατέρα μου ότι τραγουδούσα"

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του Ησαΐα Ματιάμπα στο χθεσινοβραδινό 18/3 The 2night, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εμφανίστηκε στο πλατό το Good Job Nicky, η αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του αλλά δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

Παλαιότερα, όπως εξομολογήθηκε, έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να αποτελέσει τη συνέχεια του μπαμπά του, ακολουθώντας ωστόσο, τον δικό του δρόμο.

«Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου ».

Για το ότι είναι ο γιος του σπουδαίου Γιάννη Πάριου και το τι συνεπάγεται αυτό καλλιτεχνικά δήλωσε: «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Φυσικά, ρωτήθηκε και στο πώς προέκυψε το ψευδώνυμο “Good Job Nicky”: «Πριν μου δώσει κάποιος άλλος τα λουλούδια ήθελα να δώσω πρώτος στον εαυτό μου το “μπράβο” γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάνω καλή δουλειά. Με αγαπάω, έτσι» είπε.

Οι γονείς του παρότι και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες άφηναν χώρο στα παιδιά τους ούτως ώστε να ξεδιπλώσουν απρόσκοπτα τον χαρακτήρα τους ακόμη κι όταν ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος στην εφηβεία του.

Για το αν βίωσε άσχημες συμπεριφορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας της οικογένειάς του η απάντησή του ήταν αρνητική.

«Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης ο Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι “ιερό τέρας” της μουσικής και τον θαυμάζω γι΄αυτό» είπε αμέσως μετά για τον πατέρα του.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να κυνηγήσει καριέρα στο εξωτερικό τόνισε ότι είναι στόχος του αλλά όχι και το να αποτινάξει από πάνω του τις ρίζες του ως Έλληνας.

Τέλος, έκανε αναφορά και στις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν και στο πώς αυτή η μάχη απεικονίζεται στο τραγούδι του με τίτλο Clouds.