Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στην Ελβετία τα δείγματα των τοξικολογικών της εξετάσεων

Αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στην Ελβετία τα δείγματα των τοξικολογικών της εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού πρόκειται να βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενώ μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως ήταν ναρκωμένη.

Δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών. Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής κατέστη για την υπόθεση κατηγορούμενος ένας 27χρονος, ο οποίος διώκεται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Μετά την απολογία του – κατά την οποία αρνήθηκε την πράξη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης- ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπα, πλην του 27χρονου, και στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση φαίνεται να αναγνώρισε τον έναν από τους δύο.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με όρους είναι ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του, Ευαγόρα. Τα δύο αδέλφια είναι μέλη της ευρύτερης επιχειρηματικής οικογένειας Κυπρίων Δαυίδ-Λεβέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ωστόσο και τρίτο άτομο, ο Κώστας Περογιαννάκης, γιος εφοπλιστή από τον Πειραιά.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής

Στο μεταξύ, «εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο, στη μεσότητα», φαίνεται να δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 24χρονη, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας, σύμφωνα με τον οποίο η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου, το βράδυ, και τα αποτελέσματα περιήλθαν σήμερα στα χέρια του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής «δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Ο κ. Ζιώγας είπε ακόμη ότι υπάρχουν καταγγελίες δύο γυναικών που έφτασαν στο γραφείο του και καταθέτουν ότι βιάστηκαν -η μία το 2016 και η άλλη το 2018- «με τον ίδιο τρόπο, όχι ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα».

Απηύθυνε δε έκκληση «σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες υπέστησαν βία, να βγουν χωρίς φόβο και πάθος να καταγγείλουν το γεγονός αυτό κι εγώ θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρχει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση του θέματος αυτού εις βάθος».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες - Φρικιαστικό θέαμα

Το πρόσωπό και τα στοιχεία της αποκάλυψε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ίδια μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα όλα όσα βίωσε εκείνη τη φριχτή βραδιά και μάλιστα κατέγραψε με το κινητό της τα σημάδια μετά τον βιασμό

«Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας» είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία.

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη μώλωπες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες με μώλωπες

Πηγή φωτογραφιών: zougla.gr