Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε έντονα ο Light - «Δεν έχετε τσίπα;»

«Τι φοβάστε; Μη χάσετε καμιά χορηγία; Μην δεν σας κλείσουν να παίξετε σε κανένα μαγαζί;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε έντονα ο Light - «Δεν έχετε τσίπα;»

Ο γνωστός τράπερ Light με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με αποτέλεσμα να τα βάλει με τους γνωστούς Influencers που δεν έχουν πάρει θέση στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς οι τελευταίες εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο ίδιος μέσα από τα insta stories έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω ποιον φοβάστε και για ποιον κάνετε τουμπέκα. Πριν από κάτι μήνες ήσασταν όλοι social justice warriors έτοιμοι να πέσετε στη μάχη για τους αδικημένους αυτού του κόσμου και τώρα ξαφνικά από τους μισούς βλέπω να κρατάτε σιωπή ιχθύος και από τους άλλους μισούς προσπάθειες να μειώσετε και να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι μια γυναίκα ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά. (Όπως πλέον αποδεικνύουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις).

Τι φοβάστε; Μη χάσετε καμιά χορηγία; Μην δεν σας κλείσουν να παίξετε σε κανένα μαγαζί; Μη σταματήσετε να είστε αρεστοί σε ΒΙΑΣΤΕΣ; Δεν έχει φίλες; Μανάδες; Αδερφές; Συντρόφους; Και το σημαντικότερο ερώτημα. Δεν έχετε τσίπα;».

Οι αναρτήσεις του light

Η ανάρτηση του light

Το ξέσπασμα του light

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες - Φρικιαστικό θέαμα

Το πρόσωπό και τα στοιχεία της αποκάλυψε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ίδια μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα όλα όσα βίωσε εκείνη τη φριχτή βραδιά και μάλιστα κατέγραψε με το κινητό της τα σημάδια μετά τον βιασμό

«Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας» είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία.

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη μώλωπες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες με μώλωπες

Πηγή φωτογραφιών: zougla.gr