«Ράγισε» καρδιές η Μαρία Ηλιάκη - «Χρόνια πολλά κι ας μην είσαι εδώ»

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ράγισε» καρδιές η Μαρία Ηλιάκη - «Χρόνια πολλά κι ας μην είσαι εδώ»

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Ηλιάκη για την μητέρα της, που έχει φύγει από την ζωή, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Αθανασίου. Η παρουσιάστρια την έχει χάσει εδώ και 10 χρόνια, ωστόσο η πληγή της απώλειάς της δεν έχει ακόμη σβήσει.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική της εορτή, η Μαρια Ηλιάκη που ξεπέρασε πια τον κορωνοϊό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου αναγράφεται ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι “Να σου πω μια ιστορία”.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ηλιάκη για την μητέρα της

"‘Ηρθε στον ύπνο μου η μάνα μου. “Διψάς;” με ρώτησε. “Όχι μαμά”. “Κρυώνεις;”. “Όχι μαμά”. “Τότε δε με χρειάζεσαι, φεύγω”. “Σε χρειάζομαι, γιατί αλλιώς θα πάψω να μαι παιδί, μάνα” της είπα κι έμεινε” είναι το απόσπασμα.

“…τώρα που ξενυχτάω με τη δίκη μου κόρη …σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ.. τα ξενύχτια σου πλάι μου…και τώρα καταλαβαίνω ❤️χρόνια πολλά Μαμα…κι ας μην είσαι εδώ…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Ράγισε» καρδιές η Μαρία Ηλιάκη

Νοσηλεύτηκε 3 φορές με Υπερέμεση της κύησης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μπορεί τώρα η Μαρία Ηλιάκη να ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της , κρατώντας στην αγκαλιά της την κορούλα της - δείτε φωτογραφίες με την μπέμπα της να την θηλάζει -, ωστόσο, πέρασε δύσκολα μέχρι να την φέρει στον κόσμο. Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις φορές στο νοσοκομείο με Υπερέμεση της κύησης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από την περίοδο που νοσηλευόταν και εξομολογήθηκε τα όσα έζησε εκείνους τους δύσκολους μήνες.

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με Υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα… μου τα θύμισε απλά το κινητό» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.