Θοδωρής Αθερίδης: «Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου είναι...»

Η εξομολόγηση στον αέρα του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, λίγες ημέρες μετά την είδηση του τσακωμού του με την Σμαράγδα Καρύδη. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την κόρη του αλλά και το επάγγελμα του.

«Το κανονικά είναι οι ηθοποιοί να μην έχουν λεφτά και να παλεύουν με 3 και 4 δουλειές και να παλεύουν να μην μείνουν στην “ψάθα”. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διάσημους. Αυτό έχει το επάγγελμα. Το ότι υπάρχει γοητεία και φωτά δεν αλλάζει κάτι γιατί και αυτοί πολύ συχνά πεθαίνουν στην ψάθα γιατί το φως είναι της δουλειάς στοιχείο. Οι ηθοποιοί δεν είναι επιχειρηματίες». ανέφερε αρχικά.

Η εξομολόγηση του Αθερίδη για την κόρη του

«Εκείνοι που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι. Σκληρό αλλά είναι επιλογή που την ξέρεις εξαρχής, είναι επάγγελμα ζωής, θέλεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο. Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου μου είναι ότι ήμουν ηθοποιός. Το ότι μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά δεν παίζεται!Τα μόνα λεφτά που έχω βάλει σε παραγωγή είναι για να κάνω το “Από έρωτα”», εξομολογήθηκε.

Αυτή είναι η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη μαζί με τον εγγονό του

Η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφερε πριν μήνες στον κόσμο το μωράκι της, καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Πιο συγκεκριμένη η γνωστή ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγινα μαζί με τα αγαπημένα της άτομα καθώς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ίδια παρόλο που είναι μητέρα δεν την σταματά από το να είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της.

Μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αγαπάς; Πόσο; Τόσοοο!».