Super Κατερίνα: "Ας με δικάσουν για ένα λάθος" - Η δημόσια συγγνώμη Χρίσλας και Καινούργιου

Τοποθετήθηκαν δημόσια μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα:

Χαμός επικρατεί από χθες 19/1 με την εκπομπή Super Κατερίνα, καθώς ένα σχόλιο της Χρίσλας Γεωργακοπούλου για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη έφερε δεκάδες αντιδράσεις με την Καινούργιου και τους συνεργάτες της να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος παρερμηνεύοντας τα λεγόμενα της κοπέλας που καταγγέλλει τους γόνους μεγάλων οικογενειών, είπε πως από δική της επιλογή δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα, μετά την προβολή της συνέντευξης που έδωσε για πρώτη φορά με το πρόσωπο της.

«Είπε ότι την πρώτη μέρα δεν πήγε στον ιατροδικαστή πήγε μόνο στο αστυνομικό τμήμα, ενώ πήγε την τρίτη μέρα στον ιατροδικαστή με δική της επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το λάθος αυτό, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κύμα επιθέσεων ειδικά στο twitter.

Η δημόσια συγγνώμη Χρίσλας - Καινούργιου μετά το σάλο

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το λάθος. «Εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου και την παιδεία σου. Επειδή λοιπόν εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, χθες έγινε μια παρανόηση. Μας συγχωρείτε, έγινε μια παρανόηση κάτι που μπορεί να συμβεί στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής και ζητάω και προσωπικά για το λάθος αυτό».

Η απάντηση της Καινούργιου πριν την έναρξη της εκπομπής

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν λίγες ώρες αργότερα και μετά τα σχόλια των τηλεθεατών απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Παιδιά έγινε ένα λάθος, η Χρίσλα έκανε ένα λάθος, συμβαίνουν αυτά στον αέρα. Θα διορθωθεί αύριο. Η Χρίσλα έχει εμπειρία και ήθος, αύριο θα γίνει διόρθωση… Σας ευχαριστώ».

Κατερίνα Καινούργιου για την 24χρονη