"Mε χαρακτηρίζουν ως..." - Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Μην συνεχίζετε να το κάνετε αυτό επειδή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Από την ημέρα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, ενώ έγιναν γνωστά και τα ονόματα των ανθρώπων που φέρονται πως την βίασαν, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του ενός κατηγορούμενου να ποζάρει με την Κατερίνα Καινούργιου. Για το λόγο αυτό λοιπόν, η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άγρια επίθεση.

Πολλοί γράφουν πως η ίδια γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις τους και τώρα τους καλύπτει, με αποτέλεσμα να παίρνει θέση σήμερα 20/1 στην εκπομπή της Super Κατερίνα και να ξεσπά για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί ξανά στο γεγονός, όμως η θύελλα δεν σταμάτησε.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου μετά την επίθεση που δέχτηκε

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το παάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε.

Επίσης, θέλω να πω ότι στι στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές».

«Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη. «Λοιπόν, ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε γιατί εννοείται πως εγώ δεν έχω παρευρεθεί και δεν με έχουν καλέσει πουθενά».

«Έχει τύχει να βρεθούμε δέκα φορές, έχουμε βγάλει φωτογραφίες σε μια κοινή παρέα, τέλος. Σας παρακαλώ πολύ, επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες, μην συνεχίζετε να το κάνετε αυτό επειδή μπορεί να πουλάει. η δικιά μου φωτογραφία. Στην τελική, να το πω πιο απλά, υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους καλλιτέχνες και πρώτα ονόματα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να χρησιμοποιείτε παντού το όνομα μου και να λέτε ότι ξεπλένω! Κανέναν δεν ξεπλένω! Αν αυτός αποδειχθεί ότι το έχει κάνει όλο αυτό, να σαπίσει στη φυλακή! Και αυτός και οι βιαστές! Είμαι πολύ killer με αυτά τα θέματα».

Επίθεση δέχτηκε και για την υπόθεση της Τούνη

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε και το πρωί της Τετάρτης (19/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναφέρθηκε στο σκηνικό που έλαβε στις (18/1) χώρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα σχόλια που ακολούθησαν στα social media.

Η παρουσιάστρια, υποστήριξε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για αυτά που είπε στο Happy Day και ξεκαθάρισε πως τα μηνύματα που δέχεται θα έπρεπε κανονικά να πηγαίνουν στους θύτες.

«Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πείτε τα στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και να πονάνε.

Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως μου έκαναν επίθεση ακόμα και για το ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα. Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να έρχεστε και να λέτε τέτοια πράγματα και να καταργιέστε.

Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου; Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.