"Σπάραξε" η Βάνα Μπάρμπα με την απώλεια που την σημάδεψε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί»

«Η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης 20/01 θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή «Ανοιχτά» η συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα καθώς όπως φαίνεται η ίδια "λύγισε" φανερά με αφορμή την απώλεια της αγαπημένης της αδερφής. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε αγαπημένο της πρόσωπο που έχει χάσει από την ζωή.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

«Κατέβηκα στα Γιάννενα, στην πατρίδα μου και η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι και έχανα την Σούλα, την αδελφή μου,. Τότε που γινόταν αυτό και δεν μπορούσα να ξαναπάω στα Γιάννενα. Από τότε, κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να ξαναπάω.

Προσπαθώ να κάνω το βήμα και να ξαναπάω αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί η αδελφή μου να με περιμένει. Δεν μπορώ να ξαναδώ την πόλη μου όπως την έζησα.

Για αυτό θα ήθελα να μην με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα και όταν ήθελα να μπω γίνω βουλευτής, ήμουν κοντά στην πατρίδα. Απλά ήταν πολύ έντονο αυτό που έζησα και οι μνήμες μου δεν μου επιτρέπουν να υπάρχω».

«Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες» - Το αιχμηρό σχόλιό της για τις πλαστικές

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, λίγο μετά το σχόλιο της για τον Άρη Σερβετάλη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως αν μια γυναίκα νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά “φουσκώματα”. Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες. Ο χρόνος με τρομάζει, είναι άγριος αλλά είναι πιο άγριο να μεταμορφωθώ σε κάτι άλλο.

Το πρόγραμμα το ψυχαγωγικό έχει παραγίνει. Είδα τη “Φάρμα” και μ’ άρεσε. Ο,τιδήποτε δίνει ψωμί σε ηθοποιούς είναι σεβαστό» είπε η γνωστή ηθοποιός.