Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την αποκάλυψή του για την οικονομική εξαθλίωση που βίωσε

«Γύριζα σπίτι μου από την εκπομπή βρίσκοντας εξώδικα»

News 20.01.2022 14:27
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Πέμπτης 20/01 ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς ο γνωστός παρουσιαστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την οικονομική δυσκολία που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό μετά από τον "χαμό" του αγαπημένου αδερφού.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού.

Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα.

Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, «όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ». Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου».

«Είχα τσακωθεί με τον γιο μου και είχαμε να μιλήσουμε καιρό» - Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σε μία εξαιρετικά συγκινητική τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μαλώσει πολύ με τον γιο του και δεν μίλαγαν (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο γιος του).

«Με είδατε να συγκινούμαι. Ξέρετε γιατί; Είχα τσακωθεί με τον Στέργιο και είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Όταν είμαι αυστηρός κρατάω λίγο μούτρα. Έχω απαίτηση δηλαδή από το παιδί… Και ο καημένος ήρθε.

Και όπως τρέχω από εκεί που έκανα το ζωντανό στο σημείο που ήταν τα παιδιά, μου λέει «Πατέρα». «Στέργο μου», του πιάνω το χέρι και πηγαίνοντας εκεί για να μιλήσω να κάνω το φινάλε, είμαι φορτισμένος με το Στέργιο. Κι ενώ δεν λέω πράγματα, εγώ έχω τη φάτσα του Στέργιου απέναντι να τον βλέπω μετά από ένα μήνα που το είχα μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν μου είπαν ότι θα έρθεις στην εκπομπή...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο

«Είχα τσακωθεί με τον γιο μου και είχαμε να μιλήσουμε καιρό» - Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Share