Χαμός στον αέρα του Πρωινού - «Άντε ρε γύφτε από δω πέρα»

Η ατάκα που είχε δεχτεί ο Στάθης Αγγελόπουλος σε χωρισμό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στον αέρα του Πρωινού - «Άντε ρε γύφτε από δω πέρα»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δικαστήρια που έχει με την πρώην γυναίκα του αλλά και κάτι που του είχε πει μια πρώην σύντροφό του σε χωρισμό.

Η αποκάλυψη του Αγγελόπουλου για την ατάκα που άκουσε στον χωρισμό του

«Έχω πολλά δικαστήρια με την γυναίκα του γιου μου, πολλά δικαστήρια λόγω διατροφών. Μία φορά στο τηλέφωνο επειδή δεν έκανα αυτό που ήθελε μου είχε πει και εσύ είσαι έτσι σαν την φάρα σου, με το που χωρίζεις ή τσακώνεσαι αμέσως θα πουν αυτή την ατάκα “άντε ρε γύφτε από εδώ πέρα», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για την παρενόχληση που είχε δεχτεί.

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς φοβάται τις συνέπειες.

Ο τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό είχε διασωληνωθεί με κορωνοϊό κα μάλιστα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν δέχεται να κάνει το εμβόλιο.

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Στάθης Αγγελόπουλος.