Κάθετος ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει»

«Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά έβγαλε όγκο στο κεφάλι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάθετος ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιο του και σε μια ατάκα που του είχε πει πρώην σύντροφός του στον χωρισμό, όσο και για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο.

ΟΙ δηλώσεις του Αγγελόπουλου

«Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Πολλά δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου, πολλά δικαστήρια. Διατροφές κλπ… Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, μετά κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφέ.

Πολύ δύσκολες οι μέρες στην εντατική, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό. Ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδψνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς φοβάται τις συνέπειες.

Ο τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό είχε διασωληνωθεί με κορωνοϊό κα μάλιστα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν δέχεται να κάνει το εμβόλιο.

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Στάθης Αγγελόπουλος.