Δίκη Παντελή Παντελίδη: «Έχει ψυχολογικά τραύματα» - Στο φως η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριακού

«Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη Παντελή Παντελίδη: «Έχει ψυχολογικά τραύματα» - Στο φως η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριακού

Οι αγωγές για τις αποζημιώσεις στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εκδικάζονται αυτές τις μέρες αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ιατροδικαστής της οικογένειας του, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριάκου

Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…Η κόρη μου νοσηλεύθηκε έξι νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα. Τους χαιρέτισαν στην πόρτα. Περπατούσε κανονικά (σ.σ. ο Παντελής Παντελίδης) όπως ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Ούτε τρέκλιζε ούτε τίποτα. Η κόρη μου, μου είπε ότι έπινε γενικά. Δεν είχε νιώσει ανασφάλεια ποτέ για να μπει στο αυτοκίνητο.

Πρόεδρος: Σας είπε αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης;

Μάρτυρας: Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε

Πρόεδρος: Εσάς σας είπε για αλκοόλ;

Μάρτυρας: Η ίδια είχε πιει ένα - δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Με τι ασχολείται σήμερα η Φρόσω Κυριάκου

Το τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Φεβρουάριο του 2016! Μέσα από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μάθαμε και δύο κορίτσια!

Ο λόγος για την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου! Και αν για την πρώτη γνωρίζουμε αρκετά αφού διατηρείται στην showbiz, η δεύτερη κυριολεκτικά έχει εξαφανιστεί! Τόσο πολύ που σήμερα, 5 χρόνια μετά την μαύρη αυτή μέρα, δεν διατηρεί κανένα προφίλ στα social media, με κάθε της βήμα να αγνοείται! Πέρασε πολλά άλλωστε η κοπέλα και θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Άλλωστε όλα αυτά τα μηνύματα που δεχόταν από θαυμαστές του τραγουδιστή την έκαναν να μην θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο!

Όσο και να προσπάθησε ωστόσο να αφήσει τον εαυτό της έξω από την δημοσιότητα, λίγους μήνες μετά το τραγικό τροχαίο έγινε γνωστή η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Φώτη Βασιλόπουλο, με το ζευγάρι να χωρίζει τον Σεπτέμβριο του 2019!

Επίσης τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστό πως η Φρόσω Κυριάκου κατάφερε να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου!

Σήμερα η Φρόσω είναι 26 ετών και μπορεί να χαμογελά και να βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία! Ωστόσο συνεχίζει να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr