Χάρης Ρώμας: «Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

«Το κενό που άνοιξε ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας: «Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης (20/1). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος προήλθε μετά από έντονη διαφωνία για τον κορωνοϊό.

Οι νέες δηλώσεις του Ρώμα για τον χωρισμό του

«Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού. Δημιουργείς πρόβλημα και στο άλλο πρόσωπο. Δεν θα έλεγα όνομα. Δεν θα εκθέσω αλλά θα πω το εξής: είναι αφορμή κάποια πράγματα στη ζωή για να καταλάβεις ότι έχεις διαφορετική αντίληψη για τη ζωή τελικά. Το κενό που άνοιξε ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν.

Δεν είναι απλά ότι ο ένας είναι αρνητής κι ο άλλος δεν είναι. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος θεώρησης του κόσμου. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ένας είναι κακός κι ο άλλος καλός. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να είστε μαζί τελικά και το καταλαβαίνεις πολλές φορές στην πορεία […] Όταν είσαι ερωτευμένος μεγεθύνονται τα καλά. Αυτό προβάλεις μέσα σου κι αυτό κρατάς και σε κρατάει δυνατά», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του ο Χάρης Ρώμας - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την επί 10 χρόνια σχέση του καθώς και στον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ηθοποιός, με τη νέα του σχέση έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα και συζούν.

«Ήρθαμε σε διάσταση μεγάλη. Εγώ έχω κάποιες αρχές λόγω του ότι έχω σπουδάσει και ιατρική. Εγώ δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό πια, γιατί συνεχίσαμε και τις ζωές μας. Έχω καινούρια σχέση. Για μένα το εμβόλιο άνοιξε ένα χάσμα -10 χρόνια ήμασταν μαζί- το οποίο δεν θες να δεις.

Όταν γιγαντώνονται τα πράγματα που δεν μας αρέσουν σε κάποιον, αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάσταση. Δεν μπόρεσα να πείσω ιατρικά ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό με σόκαρε.

Έτυχε η νέα σχέση. Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία. Μένουμε και μαζί», είπε χαρακτηριστικά.