«Με την Κατερίνα πιο πολύ ήμασταν μαζί στην εκπομπή παρά...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Κρατερός Κατσούλης

Η αποκάλυψη 5 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με την Κατερίνα πιο πολύ ήμασταν μαζί στην εκπομπή παρά...» -

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Την ίδια στιγμή μίλησε για την τριβή τους στην εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν, ωστόσο και οι δύο έχουν εξηγήσει πως νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου

«Λέγαμε πολλές φορές με την Κατερίνα ότι πιο πολύ είμαστε μαζί τα πρωινά στην εκπομπή παρά τις υπόλοιπες ώρες. Και γω είχα πει ότι δεν αντέχω γι’ αυτό και είχα πει ότι δεν θα ξανακάνω πρωινό.

Το ότι δυο μεγάλοι άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά.

Το 2018 είχα μια περιπέτεια υγείας που με έβαλε δε μια διαδικασία να σκεφτώ και να αποφασίσω πως ότι είναι που θα ήθελα να κάνω, θα πρέπει να το κάνω τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου για τον χωρισμό της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο 2021, με τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη και τον θάνατο της μητέρας της.

Όπως εξήγησε αυτό που την απασχόλησε περισσότερο στο θέμα του χωρισμού της ήταν το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά της και το τι θα ακούσουν από τους γύρω τους.

«Η μεγάλη μου νίκη είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και οι γονείς μου έχουν να κάνουν με αυτό. Σε μια δουλειά όπως η δική μας είναι αδύνατον να μη δείξεις έστω και κάποιες φορές ποιος είσαι. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς αυτή την αυθεντικότητα ή την αλήθεια να τη βγάλεις και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Δεν έκανα κάτι επισταμένα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα όταν βγήκα στον αέρα και αν κάτι μας έσωσε τότε, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, είναι ότι ήμασταν μεγάλοι, είχαμε κάνει κάποια πράγματα. Είχα παντελή άγνοια κινδύνου», είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, είπε: «Με απασχολεί και θα με απασχολεί πάντα. Άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι η οικογένεια είναι μαζί και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και να της πουν οτιδήποτε.

Όταν ήμουν στην Κρήτη για τη μητέρα μου την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θα πρέπει να πει στο σχολείο τι συνέβη με τη γιαγιά. Εκείνη μου είπε ότι δεν χρειάστηκε να πει κάτι γιατί όλοι έπεσαν πάνω της και της έλεγαν συλλυπητήρια. Τότε μου είπε ότι “οτιδήποτε συμβαίνει στην οικογένειά μας το μαθαίνουν όλοι” και της απάντησα ότι έτσι είναι».