Βασίλης Μπισμπίκης: Είδε την κάμερα του Super Κατερίνα και το έβαλε στα πόδια - Δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους

Η επική αντίδρασή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης: Είδε την κάμερα του Super Κατερίνα και το έβαλε στα πόδια - Δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους

Τους τελευταίους μήνες, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πρόσωπα που έστω και άθελά του απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον εντόπισε και προσπάθησε να του πάρει έστω και μία λέξη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με το που είδε το συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ALPHA, ξεκίνησε να φεύγει. Η δημοσιογράφος τον ακολούθησε ωστόσο εκείνος δεν της έδωσε καμία δήλωση, ενώ στο τέλος έκλεισε και την πόρτα.

Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στην κάμερα του Super Κατερίνα

«Φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσετε ένα μιούζικαλ και θα πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή», τον ρώτησε η δημοσιογράφος (δείτε εδώ τι λέγεται για τη συνεργασία τους), ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα, παρά μόνο ένα χαμόγελο πριν της κλείσει την πόρτα.

Το ξεχωριστό δώρο της Δέσποινας Βανδή στον Μπισμπίκη μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Ξανά ερωτευμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν κρύβει πλέον την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στον Instagram, επισημοποιώντας την σχέση τους για πρώτη φορά. Το βράδυ του Σαββάτου 15/01, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It» η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο, στον ηθοποιό και παραγωγό της παράστασης, που δεν πρόσεξε κανείς.

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, χάρισε στον θίασο ρούχα που είχε φορέσει η ίδια σε συναυλίες της στο παρελθόν.