«Γι' αυτό που έγινε με την Βασιλική Μιλλούση έχω να πω...» - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλάει ανοιχτά

« Υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε και άλλοι που έχουν παρωπίδες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γι' αυτό που έγινε με την Βασιλική Μιλλούση έχω να πω...» - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλάει ανοιχτά

Το DWTS ρίχνει αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου και η Μαρίνα Λαμπροπούλου αφού έκανε αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε) εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην τηλεόραση, αν της γίνει πρόταση η οποία θα την ενδιαφέρει καθώς σχολίασε και το περιστατικό που σημειώθηκε στο show με την Βασιλική Μιλλούση.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου

«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με το DWTS γιατί ένιωθα ότι θα είμαι πάλι σαν δασκάλα», είπε. Σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι τη χαρακτηρίζουν σκληρή και αυστηρή απάντησε:

«Έχει μεγάλη αξία ένας άνθρωπος που νομίζουν ότι είναι σκληρός, να δείξει την άλλη του πλευρά. Οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι δείχνουν ότι είναι σκληροί για να μην τους αγγίξουν διάφορες καταστάσεις».

Για το αν θα την ενδιέφερε να συνεχίσει στην τηλεόραση ανέφερε: «Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν κυνηγάω προτάσεις ποτέ, προτιμώ να με κυνηγούν αυτές. Δεν χτυπάω ποτέ πόρτες, ξέρουν ότι τελειώνει το DWTS, ξέρουν που θα με βρουν».

«Αναφέρθηκα σε μία κατακόρυφο περιβόητη. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα πάμε με τις συμπάθειές μας. Δεν έχει να κάνει με συμπάθειες, όταν ο καθένας είναι στο είδος του δεν μπαίνουμε στα χωράφια του. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ακούν και άλλοι που είναι με κλειστά αυτιά. Δεν αναφέρομαι στη Βασιλική, γενικά μιλάω. Οι άνθρωποι που ακούν δεν παρεξηγούνται, πάνε μπροστά».

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου σε όσους την αποκαλούν ξινή - «Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας»

Το βράδυ της Πέμπτης 11/11 η ίδια βρέθηκε σε πάρτι στα νότια προάστια και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε τόσο για τη διαφωνία της με τον Στέφανο Δημουλά, όσο και για τον χαρακτηρισμό που έχει δεχτεί.

«Είμαστε καλλιτέχνες με γνώσεις και ελληνικό ταπεραμέντο και γι αυτό και διαφωνήσαμε. Η lemon pie με τρελαίνει, με ξετρελαίνει. Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας.

Με χαρακτηρίζουν ξινή γιατί δε με ξέρουν. Αν με ήξεραν δε θα με έλεγαν ξινή. Εσείς τώρα λίγο που με γνωρίσατε, δεν είμαι γλυκούλα; Δε θέλω να είμαι γλυκούλα. Δεν δέχομαι εκδηλώσεις θαυμασμού γιατί βγάζω αυτό το αυστηρό που λέτε οπότε φοβούνται να με πλησιάσουν».