Τα "καρφιά" του Ανδρέα Μικρούτσικου on air: «Φάγαμε πόρτα αποκλειστικά από τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε ένα περιστατικό όπου εντόπισε τον Βασίλη Μπισμπίκη και προσπάθησε να του πάρει έστω και μία λέξη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, μετά από την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μας μιλάει αποκλειστικά».

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να αναφέρει: «Φάγαμε πόρτα αποκλειστικά, θέλω να πω στο κορίτσι μας που ρώτησε και έφαγε πόρτα… Πάρε συνέντευξη από μένα και δεν θα φας πόρτα! Εγώ είμαι ο γέρο-μπισμπίκης».

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

"Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την αποκάλυψή του για την οικονομική εξαθλίωση που βίωσε

Το πρωί της Πέμπτης 20/01 ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς ο γνωστός παρουσιαστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την οικονομική δυσκολία που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό μετά από τον "χαμό" του αγαπημένου αδερφού.

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού.

Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα.

Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, «όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ». Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου».