Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άστραψε και βρόντηξε - «Εσύ είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άστραψε και βρόντηξε - «Εσύ είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου...»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21/01 η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια σειρά από βίντεο, στα οποία είναι εξοργισμένη, με αφορμή τη σωρεία μηνυμάτων όπου έχει δεχθεί και την κατηγορούν ότι συγκαλύπτει τους ενόχους που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μάλιστα, πρόσφατα είχε ακόμα ένα ξέσπασμα με αφορμή την άσχημη κριτική που έλαβε η Ιωάννα Τούνη για την διαρροή του ροζ βίντεο.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram

«Καλημέρα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά όπως και για το αν είναι καλά η γιαγιά μου. Έχω λάβει και αυτά τα 5-6 μηνύματα από τους ανύπαρκτους που αγνοώ την ύπαρξή τους που δε μπορώ να καταλάβω από που μου στέλνετε και από που με βρήκατε.

Λέτε ότι εγώ κρύβομαι. Εγώ. Και ότι συγκαλύπτω ενόχους και ανθρώπους που επίσης δεν γνωρίζω και αγνοώ επίσης την ύπαρξή τους. Μάλιστα, εγώ η ίδια βγήκα και είπα ότι ναι, όποιος έχει και αποδείξεις και μπορεί να βοηθήσει την κοπέλα και την κάθε κοπέλα που έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας να βγει να τα προσκομίσει και να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε.

Μέσα από το instagram είπα επίσης, ότι μπορούμε να ακουστούμε αλλά δε μπορούμε να βάλουμε κάποιον φυλακή. Κάθεστε και σπαμάρετε τους ifluencers στα μηνύματα με απειλές και βρισιές, τους παρουσιαστές… Ρε μάγκες, και οι πολιτικοί μας ξέρετε έχουν instagram, γιατί δε στέλνετε σε εκείνους; Φοβάστε;

Κουράσετε ρε μάγκες του πληκτρολογίου. Κουράσατε. Και όποιος ξαναπεί ότι εγώ κρύβομαι, έλα μάτια μου να σου δώσω οδό και αριθμό και έλα από κοντά γιατί εγώ είμαι μάγκας face to face, εσύ είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου. Αυτό είσαι και αυτό θα είσαι για μια ζωή. Εδώ μου έστειλε ένας – μια, ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να δω τι είναι, ότι κάνω like στην Καινούργιου.

Ρε μάγκα πόσο τίποτα δεν έχεις τι να κάνεις στη ζωής σου; Πόσο τίποτα είσαι που κάθεσαι να ψάχνεις που εχω κάνει Like. Πόσο ανύπαρκτη ζωή μπορεί να έχεις. Ειλικρινά. Δε θυμώνω μαζί σας πλέον. Σας λυπάμαι. Αυτό κάνω, σας λυπάμαι και προσεύχομαι. Ασχοληθείτε με τα σπίτια σας και τις ζωές σας. Προσπαθείτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι».

Οι αναρτήσεις της για την καταγγελία που έκανε στον αέρα του Love it

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά την καταγγελία που έκανε στην εκπομπή Love it, προχώρησε σε νέα καταγγελία, για την αντιμετώπιση που δέχθηκε ο αδερφός της από τους συμμαθητές της μετά την αποκάλυψή της.

«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπάρξει ησυχία για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον.

Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής, θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που γίνεται στο παιδί, για αυτό το λόγο δεν με αφήνει να κινηθώ ακόμα νομικά η μητέρα μου.

Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε επί λέξει η γυναίκα αυτή ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, να νιώθει ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει.

Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι εχθές, θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπο», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγελία

Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγελία για bullying

Δήμητρα Αλεξανδράκη αδερφός